Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Moda si Accesorii Un vis numit Jardin de Paradis

Un vis numit Jardin de Paradis

Email Imprimare

De o eleganta atemporala, bijuteriile Ziio cuceresc cu magia lor orice femeie. Imbinand cu maiestrie pietre semipretioase si materiale rare, creatoarea de origine franceza Elisabeth Paradon continua sa incante iubitorii de bijuterii rafinate cu o noua colectie Ziio, ale carei piese pot fi considerate adevarate opere de arta. Intitulata, sugestiv, Jardin de Paradis, cea mai recenta colectie de bijuterii a reputatului brand italian, disponibila acum si in magazinele You&Me, este o invitatie la evadare in lumea plina de armonie a culorilor pastelate si a formelor gratioase, ce par desprinse din gradina Raiului.

In bratarile, cerceii si colierele Jardin de Paradis se impletesc si ne invaluie cu farmecul lor subtil unele dintre cele mai frumoase pietre pretioase si semipretioase. Inflacaratele rubine, simbol al iubirii si al pasiunii, smaraldul, expresie a tineretii eterne, si jadul de un rafinament imperial stau alaturi de ametist, turcoaz, agate, granate si onix. Caldura coralului se imbina cu misterul perlelor diafane, in timp ce delicatele cristale de sticla de Murano par stropi de roua ce saruta petalele florilor din Eden.
Cu influente ce evoca arta araba si suflul mistic al bijuteriilor din Egiptul Antic, Jardin de Paradis este colectia care va va exprima cel mai bine feminitatea in aceasta vara, oricare ar fi locul in care va veti petrece vacanta: in mijlocul naturii, pe malul marii sau in inima orasului.
De peste doua decenii, brandul Ziio, definit prin design original, bogatie coloristica si atentie deosebita pentru cele mai mici detalii, este prezent in lumea intreaga, de la Milano la New York, intr-unele din cele mai selecte magazine de bijuterii. Irezistibile, creatiile semnate Elisabeth Paradon impodobesc astazi chiar si capete incoronate, Regina Rania a Iordaniei fiind doar una dintre admiratoarele celebre ale fascinantelor bijuterii Ziio.


Adresele magazinelor You&Me:
UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.288
BUCURESTI MALL
Calea Vitan, nr 55-59, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.287
PLAZA ROMANIA
Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti; Tel: 0727.223.289
ELIANA MALL
Str. Bazaltului, nr. 2, Brasov; Tel: 0727.223.285
UNIREA SHOPPING CENTER
Bd. Garii, Brasov; Tel: 0727.223.291

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.