Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Moda si Accesorii Zoppini, eleganta care nu cunoaste limite

Zoppini, eleganta care nu cunoaste limite

Email Imprimare

Cea mai recenta colectie de bijuterii a renumitului brand italian Zoppini se gaseste de acum si la noi, in magazinele You&Me. Simplitatea liniilor, alegerea cu un gust si cu un simt aparte a materialelor, dar si combinarea cu stil a acestora sunt elementele definitorii ale brandului Zoppini, care propune bijuterii de exceptie, cu un stil bine consolidat si usor recognoscibil, plin de dinamism si eleganta.
Noua colectie Zoppini aduce in prim-plan materiale pretioase clasice, precum aurul si argintul, dar si materiale originale, intre care se remarca bronzul si pielea. Frumusetea si rafinamentul bronzului sunt readuse la viata de apreciatul brand italian, Zoppini propunand combinatii surprinzatoare si fascinante intre bronz si piele, completate de cristale Swarovski. Din cea mai recenta colectie Zoppini nu lipseste nici otelul inoxidabil, al carui suflu tineresc este dublat de distinctia cu totul deosebita imprimata de asocierea cu perlele albe, mereu la moda, si cuartul fumuriu, acum in tendinte.

Casa de bijuterii Zoppini s-a impus in scurt timp de la lansarea din 1997, nu numai pe piata din Italia, ci si pe pietele din Europa, Statele Unite ale Americii, Canada, Brazilia, Mexic, Emiratele Arabe Unite, Japonia, Coreea, Australia si, mai nou, Rusia. Filosofia care sta la baza fenomenului Zoppini are ca punct de plecare observarea atenta a marilor creatii ale artei italiene si, in special, intelegerea geniului maestrilor renascentisti. La noi, bijuteriile Zoppini se gasesc in magazinele You&Me.


Adresele magazinelor You&Me:
UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.288
BUCURESTI MALL
Calea Vitan, nr. 55-59, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.287
PLAZA ROMANIA
Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti; Tel: 0727.223.289
ELIANA MALL
Str. Bazaltului, nr. 2, Brasov; Tel: 0727.223.285
UNIREA SHOPPING CENTER
Bd. Garii, Brasov; Tel: 0727.223.291

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.