Duminica, 26 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Moda si Accesorii Manuel.Zed, bijuterii cu personalitate

Manuel.Zed, bijuterii cu personalitate

Email Imprimare

Tinerii isi doresc sa fie mereu in pas cu ultimele tendinte in materie de moda si accesorii. Purtatoare de semnificatie, bijuteriile ne definesc si ne exprima personalitatea mai bine, poate, decat orice alt accesoriu. Si cum, pentru tineri, personalitatea este un cuvant-cheie, bijuteriile trebuie sa evoce, prin forma, culoare si simboluri, elanul, dinamismul si entuziasmul atat de caracteristice varstei. Este tocmai principiul din spatele celei mai recente colectii a brandului italian Manuel.Zed, disponibila de acum si in magazinele You&Me.

Bijuteriile din noua colectie Manuel.Zed se remarca nu numai prin combinatiile inedite de materiale, ecou al suflului tineresc inconfundabil - otel inoxidabil placat cu aur roz sau completat de cristale negre, piele de piton cu ametist, cristale sau topaz - ci si prin paleta cromatica extrem de vasta si bogatia simbolurilor reprezentate. Manuel.Zed propune bijuterii potrivite pentru orice ocazie: de la bratari jucause si pandantive sub forma de animalute la bratari si coliere decorate cu cristale Swarovski negre si pandantive cu ametist, topaz sau acvamarin.
Manuel.Zed are o forta de seductie irezistibila. Astfel a reusit sa cucereasca piata atat de pretentioasa a bijuteriilor si, totodata, generatia cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani. Bijuteriile Manuel.Zed alcatuiesc un univers in care tinerii se recunosc si care le exprima visele si cautarile, poate nemarturisite inca.
La noi, bijuteriile Manuel.Zed se gasesc in magazinele You&Me.


Adresele magazinelor You&Me:
UNIREA SHOPPING CENTER
Piata Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.288
BUCURESTI MALL
Calea Vitan, nr. 55-59, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.287
PLAZA ROMANIA
Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti; Tel: 0727.223.289
ELIANA MALL
Str. Bazaltului, nr. 2, Brasov; Tel: 0727.223.285
UNIREA SHOPPING CENTER
Bd. Garii, Brasov; Tel: 0727.223.291

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.