Luni, 27 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Moda si Accesorii Alexandra Calafeteanu a lansat colectia Wo | Man

Alexandra Calafeteanu a lansat colectia Wo | Man

Email Imprimare

Colectia de inspiratie masculina Wo | Man prezentata la unul dintre cele mai asteptate evenimente ale industriei de fashion pune in valoare intalnirea inedita dintre o femeie si un barbat. Cele doua stiluri se intrepatrund, femeia preluand din atitudinea barbatului, pastrandu-si insa in acelasi timp feminitatea si senzualitatea. Prin liniile simple si clasice, tinutele capata eleganta, oferindu-i femeii rolul principal in jocul dintre putere si seductie.

Combinatiile de tafta cu stofa in carouri, de matase cu neopren, in nuante de roz intens cu alb, albastru cu dungi verticale si turquoise cu alb au conturat viziunea completa si inedita asupra femeii puternice care isi pastreaza gratia si delicatetea in tinutele office. Alexandra Calafeteanu a pus pe catwalk-ul Romanian Fashion Philosophy simplitatea fata in fata cu abordarea sofisticata
In Wo | Man, cele doua sexe se intalnesc la mijloc de drum contopindu-se in fuziunea de culori si stiluri distincte: neutre, suave, puternice, femeia ajungand astfel unde si-a dorit dintotdeauna: in bratele armoniei si pe treapta cea mai inalta a increderii in sine. Imprumutand cu eleganta elemente masculine, Alexandra Calafeteanu a redefinit prin Wo | Man femeia anticipata de Coco Chanel si Marlene Dietrich, promotoarele stilului masculin.
Jumatatile taiate pe verticala sugereaza cele doua lumi total diferite, dar care in final se armonizeaza prin texturi, culori si linii. Jumatati de povesti se intrepatrund natural, iar femeia devine ceea ce poarta; cum altfel decat puternica, curajoasa, delicata si senzuala?
Integrandu-le intr-un mod natural tinutelor masculinitatea, Alexandra Calafeteanu a reusit prin Wo | Man sa aduca in prim plan femeia care-si asuma toate laturile si starile sale, care accepta ce a devenit, nu se mai lupta cu ea insasi, care isi sta alaturi atunci cand nimeni altcineva nu o face si tocmai de aceea, este mai pregatita sa imbratiseze viata in intreaga sa frumusete. (Credit Foto: Cosmina Contu)

Despre Alexandra Calafeteanu
A absolvit Universitatea Nationala de Arte, Bucuresti, sectia Design Vestimentar, urmand apoi masterul in design vestimentar si pedagogia artei.
Creatiile Alexandrei Calafeteanu se adreseaza tuturor celor care se regasesc in dorinta sa de a infatisa o femeie indrazneata, plina de viata, dar feminina. Ii place stilul rafinat si relaxat, fiind adepta elegantei, vesmantul ramanand in acelasi timp confortabil si usor de purtat. Se adreseaza femeii moderne a carei identitate se divide, se multiplica in tot atatea personaje care pot avea apartenenta unei fragilitati angelice, dar care ascund adesea o puternica forta interioara.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.