Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Moda si Accesorii Pantofii miresei erau Hannami

Pantofii miresei erau Hannami

Email Imprimare

Pantofii potriviti trebuie sa completeze armonios rochia de mireasa. Ca o bijuterie perfecta, pantofii Hannami va rasfata picioarele prin confort si eleganta, in timp ce fac cea mai spectaculoasa demonstratie de rafinament printr-un design ce hipnotizeaza chiar si cele mai capricioase gusturi. Prin completarea colectiei Bridal cu noi modele, Hannami Shoes continua provocarea de a crea pantofi si sandale care imbina versatilitatea, confortul si calitatea pentru a deveni optiunea numarul 1 a viitoarelor mirese.

Designul exclusivist, creat cu cele mai bune materiale, migreaza ├«n jurul experientei pe care o va avea purtatoarea pantofilor, de aceea fiecare model este construit cu talpi flexibile din piele, ce permit piciorului sa nu se simta capturat, ci liber. Mai mult, stilistica fiecarui pantof reinventeaza conceptul de incaltaminte pentru mirese, aducand in scena un nonconformism purtabil si versatil, tradus printr-un mix de texturi premium si o cromatica seducatoare, ce poate fi apoi reintegrata in orice alta tinuta. 
In aceasta linie domina pielea naturala in diferite forme si texturi, fie ca e vorba de piele mata sau sidefata, fie in combinatie cu alte insertii pretioase, cum e velurul sau detalii de decor ca penele, perlele si cristalele.
Colectia cuprinde sandale si pantofi care sa reinventeze tinuta unei mirese si sa aduca relaxarea in primii pasi pe "covorul" fericirii in doi. Noile modele Hannami Shoes pentru mirese sunt adevarate demonstratii de rafinament si versatilitate, putand fi adaptate la orice model de rochie si la orice nivel de confort. In plus poti opta pentru tocuri adaptate fiecarei preferinte: toc gros, evazat sau subtire, inalt de pana la 12 cm sau mai mic, de 5 cm.

Miresele care vor confort si eleganta aleg pantofii Hannami!
Colectia Bridal by Hannami Shoes cuprinde sandale si pantofi de lux, lucrati individual din piele naturala si au preturi cuprinse intre 550 si 1200 de lei. Toate modelele propuse pot fi realizate pe comanda, in functie de preferintele viitoarei mirese in ceea ce priveste materialul, culoarea, tocul sau accesoriile.
Produsele din colectia Bridal sunt disponibile pe shopul online www.hannami.ro sau pe www.facebook.com/HannamiShoes/. Pentru consultanta si personalizare, viitoarele mirese isi pot face o programare la atelierul de pe Bv. Corneliu Coposu, nr.2.
Hannami Shoes este un brand romanesc de incaltaminte de lux, ce se adreseaza femeilor cosmopolite puternice si rafinate. Folosind cele mai fine si rezistente materiale, din piele naturala, de la prestigiosi furnizori din Italia, pantofii Hannami se afirma prin calitatea produselor lucrate manual, in editii limitate de lux. Misiunea boutique-ului se contureaza in jurul dorintei de a oferi femeilor o experienta deosebit de placuta prin customizarea unor accesorii versatile si unice.Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.