Vineri, 12 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Moda si Accesorii Bijuteriile Campagnolo

Bijuteriile Campagnolo

Email Imprimare

Bijuteriile nu inseamna numai accesoriile vestimentare mai mult sau mai putin pretioase care dau "sarea si piperul" toaletelor noastre, ci denota ceva mai mult, un stil de viata. Valoarea lor nu consta numai in valoarea pietrelor, a aurului, platinei sau argintului din care sunt realizate. Adevaratele bijuterii reprezinta creatii artistice la care nu te poti raporta decat ca la adevarate opere de arta.

Cu aceasta convingere a pornit si Ruggero Campagnolo, in 1978, cand a fondat casa de bijuterii ce-i poarta numele. Sunt bijuterii inovative in acord cu tendintele modei, create de o echipa de designeri, talentati si pasionati, care inteleg sa puna tot sufletul si toata imaginatia in crearea noilor modele. Eforturile acestei echipe de exceptie incep cu cercetarea noilor materiale si cu identificarea unor pietre deosebite, de diferite tipuri, culori si forme, taieturi si fasonari, pe care le cumpara din toate colturile lumii pentru a reusi sa dea cu adevarat stralucire unor bijuterii de reala valoare. Majoritatea sunt lucrate in aur si argint ingloband diferite pietre semipretioase.

Designerii Campagnolo concep linii de bijuterii personalizate, piese de exceptie menite sa satisfaca cele mai exigente gusturi sau chiar cerintele exprese ale unor clienti. Bijuteriile Campagnolo pot reprezenta si creatii unice si inconfundabile care sa reflecte personalitatea si gustul celui ce urmeaza sa le poarte. Sunt bijuterii menite sa te reprezinte, pentru ca o bijuterie este ca o carte deschisa a sufletului tau.
Bijuteriile vorbesc lumii despre tine, despre gusturile si aspiratiile tale, despre sensibilitatea si visele tale. De aceea, nu trebuie sa te increzi in orice podoabe, indiferent cat ar fi de stralucitoare. La alegerea unei bijuterii trebuie sa fii cu adevarat intransigent. Bijuteria trebuie sa fie ca un alter ego al tau. Este prietenul, protectorul si purtatorul tau de cuvant. Inainte de a-ti alege urmatoarea bijuterie merita sa zabovesti o clipa in preajma creatiilor Campagnolo. Te vor cuceri cu forta si delicatetea lor.


Bijuteriile Campagnolo se gasesc in magazinele You&Me.

Adresele magazinelor You&Me:
UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.288
BUCURESTI MALL
Calea Vitan, nr 55-59, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.287
PLAZA ROMANIA
Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti; Tel: 0727.223.289
ELIANA MALL
Str. Bazaltului, nr. 2, Brasov; Tel: 0727.223.285
UNIREA SHOPPING CENTER
Bd. Garii, Brasov; Tel: 0727.223.291

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.