Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Festivaluri si Targuri Body Mind Spirit EXPO, o noua sesiune de relaxare si sanatate

Body Mind Spirit EXPO, o noua sesiune de relaxare si sanatate

Email Imprimare

Trup, minte si suflet! Cele trei elemente ale omului, intre care uneori e greu sa stabilesti un echilibru. Dar echipa Body Mind Spirit EXPO te poate ajuta. Vino la Body Mind Spirit EXPO pe 9-10-11 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti, pentru a descoperi secretele ingrijirii intreg corpului tau, de la minte, trup si pana la suflet. Cel mai mare targ dedicat unei vieti sanatoase din Romania te astepta cu branduri romanesti si internationale consacrate, dar si aparitii in premiera, conferinte de dezvoltare personala si demonstratii artistice la scena. Intrarea este libera!

Daca esti interesat de unul dintre domeniile sanatatii, frumusetii sau dezvoltarii personale, aici le poti regasi pe toate intr-un singur loc! Targul, dedicat unei vieti sanatoase, te asteapta sa-i descoperi cele trei zone care, puse impreuna, aduc echilibrul in viata ta:
Zona de expozitie te intampina cu: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, carti de dezvoltare personala si spiritualitate, terapii alternative, cristale terepeutice, alimente raw-vegane si multe altele. Companii mari, producatori si expozanti din toate colturile tarii si din strainatate te asteapta cu oferte promotionale pregatite special pentru vizitatori. Vino sa le descoperi!
Sectiunea de conferinte cu intrare gratuita unde vei avea ocazia sa iei parte la prelegeri de dezvoltare personala, prezentari de produse si workshopuri si sa te intalnesti cu importante voci din domeniile targului: psihologi, nutritionisti, astrologi, terapeuti si personalitati publice care dezvaluie cateva amanunte din experientele lor. Rita Muresan, Roxana Ionescu, Camelia Patrascanu, Valeriu Panoiu, Cristian Pompei sau Geta Heimerl sunt doar cateva din personalitatile prezente la targ.
Zona demonstratiilor si momentelor artistice unde te vei putea relaxa luand parte la spectacole de dans, muzica, gimnastica sau yoga. Dedicati de peste 10 ani misiunii de a te ajuta sa-ti descoperi echilibrul si pacea interioara, cu fiecare editie, vin in ajutor acelora care se decid sa puna sanatatea pe primul loc, acestia gasind la ei tot ceea ce le este necesar, de la alimente, la carti si pana sfaturi utile si ajutor specializat.
Te asteapta sa li te alaturi la o noua editie, pe 9-10-11 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti, pentru o noua seniune de relaxare, sanatate, frumusete si dezvoltare personala! Verifica programul expozitiei, al conferintelor si al momentelor artistice pe www.bmse.ro sau pe www.facebook.com/bodymindspiritexpo.ro!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.