Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Festivaluri si Targuri Romexpo organizeaza Somn Expo, cea mai relaxanta expozitie din Romania

Romexpo organizeaza Somn Expo, cea mai relaxanta expozitie din Romania

Email Imprimare

Romexpo impreuna cu specialistii din domeniu, precum medici, nutritionisti, companii, clinici, dar si cu producatorii de mobila, articole textile si de iluminat, organizeaza Somn Expo, cea mai relaxanta expozitie din Romania, in perioada 11-13 aprilie 2019. Manifestarea isi propune sa aduca in atentia vizitatorilor importanta unui somn odihnitor, sustinand sanatatea fizica si psihica.

Si-au anuntat prezenta la expozitie:
• producatori, importatori si distribuitori de: dispozitive medicale specifice; mobilier si textile pentru dormitoare; literatura de specialitate; articole vestimentare de interior; accesorii  pentru un somn linistit;
• clinici private;
• cabinete de somnologie;
• speakeri motivationali;
• terapeuti specializati in probleme de somn.
De asemenea, la eveniment mai sunt asteptati reprezentanti ai institutiilor de invatamant sanitar, ai Ministerului Sanatatii, ai sectiilor de pneumoftiziologie cu specializare in somnologie, reprezentanti ai hotelurilor si pensiunilor, asociatii care militeaza pentru un somn de calitate; medici de medicina generala.
La Somn Expo inveti cum sa ai un somn de calitate si cu o durata corelata corespunzator cu varsta si tipul de activitate prestata.
Detalii suplimentare despre manifestare pe: www.somnexpo.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.