Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Festivaluri si Targuri Indagra 2019: 250 de firme inscrise, 80% din suprafata expozitionala deja ocupata

Indagra 2019: 250 de firme inscrise, 80% din suprafata expozitionala deja ocupata

Email Imprimare

Mai sunt sase luni pana la inceperea Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei - Indagra 2019, insa pregatirile sunt in plina desfasurare, iar companiile expozante se asigura din timp ca au un loc in cadrul celui mai important eveniment agricol din Romania. Interesul firmelor romanesti si din strainatate creste de la o editie la alta, 250 de companii fiind deja inscrise, ocupand 80% din suprafata expozitionala: 9.000 mp in interior si 14.500 mp la exterior. Cei care doresc sa participe la Indagra 2019 pot sa-si rezerve spatiul pana pe 31 mai. Contactati organizatorii si stabiliti cele mai eficiente solutii de participare.

La Indagra 2019 aveti posibilitatea sa prezentati produsele in cadrul unor zone tematice, precum:
• echipamente si masini agricole, silozuri, echipamente pentru viticulture;
• seminte, material saditor, ingrasaminte, sere si solarii, echipamente pentru irigatii;
• echipamente pentru zootehnie, furaje si nutreturi combinate.
Targul reprezinta cel mai important eveniment romanesc cu caracter agricol, numarul mare de expozanti, ofertele acestora si activitatile conexe din cadrul lui demonstreaza potentialul si capacitatea producatorilor si distribuitorilor din domeniu, romani si straini, de a aduce pe piata produse si echipamente moderne, in scopul de a creste performantele si profitul in: cultura legumelor, fructelor si semintelor, cresterea animalelor, viticultura si vinificatie.
In plus, manifestarea ofera posibilitatea de a incheia noi contracte si parteneriate, reprezinta cadrul profesionist de ofertare, negociere si contractare pentru cele mai mari companii din industrie si specialistii din domeniul agricol.
De asemenea, cei pasionati de agricultura sunt asteptati la conferinte si seminarii organizate in cadrul Indagra, pe teme precum: dezvoltarea agriculturii din Romania prin prisma inovatiilor, promovarea produselor romanesti pe piata interna si externa, accesul producatorilor romani la fondurile europene.
Mai multe informatii despre Indagra 2019 gasiti pe www.indagra.ro sau contactand organizatorii: www.indagra.ro/contact-2/
Cel mai mare si important eveniment agricol din Romania, Targul Indagra, organizat de Romexpo, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie din Romania, se va desfasura in perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2019, atat in interior, cat si pe platformele exterioare ale Centrului Expozitional.
Program de vizitare:
30.10-02.11.2019, orele 9:00 - 18:00;
03.11.2019, orele: 9:00 - 16:00.
Concomitent cu Indagra 2019, in Centrul Expozitional Romexpo se vor desfasura alte  trei evenimente cu participare internationala, foarte cunoscute publicul larg si celui de specialitate:
• Indagra Food & Carnexpo (www.indagra-food.ro) – Targ international pentru industria alimentara.
• Expo Drink (www.expodrink.ro) - Targ de vinuri, bere si alte bauturi alcoolice si non-alcoolice.
• Pack Show – (www.packshow.ro) – Expozitie pentru industria ambalajelor.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.