Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Festivaluri si Targuri Romexpo incurajeaza donatorii de sange prin acces gratuit la targurile din perioada 26-29 septembrie!

Romexpo incurajeaza donatorii de sange prin acces gratuit la targurile din perioada 26-29 septembrie!

Email Imprimare

Donarea de sange salveaza vieti! Romexpo doreste sa traga un semnal de alarma asupra nivelului scazut de donatori pe care Romania il are si sa contribuie la mobilizarea vizitatorilor sai pentru implicarea in campanii viitoare de donare de sange. Romexpo incurajeaza donatorii de sange prin acordarea accesului gratuit la cele doua targuri care vizeaza industria frumusetii si industria modei din perioada 26 si 29 septembrie 2019: Cosmetıcs Beauty Haır - Expozitie Internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura, si Modexpo - Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii.
Cosmetıcs Beauty Haır si Modexpo se adreseaza unui public tinta tanar, activ, dinamic, care doreste sa fie mereu la curent cu tendintele din domeniile sale de interes, iar Romexpo vrea sa atraga atentia tocmai acestui segment de public asupra beneficiilor pe care donarea de sange o are pentru comunitate. Recompensarea donatorilor de sange prin acces gratuit la cele doua targuri reprezinta modul in care Romexpo saluta spiritul civic si umanitar al celor solidari cu nevoile semenilor lor.
Initiativa este raspunsul Romexpo la nevoia permanenta de donare de sange. Dorim sa contribuim, in limita specificului companiei noastre, la cresterea constientizarii publice in ceea ce priveste crizele frecvente de sange cu care se confrunta spitalele din tara noastra. Speram ca aceasta campanie a Romexpo sa ii motiveze pe vizitatorii, dar si pe expozantii care nu au donat pana in acest moment sange, sa o faca. Totodata, dorim sa multumim publicului vizitator care se implica in actiuni de donare prin oferirea accesului gratuit la cele doua targuri care vizeaza industria de beauty si industria modei, care au loc in aceasta toamna. Speram, deopotriva, sa motivam prin exemplul nostru si firmele expozante care participa la targuri sa se implice in campanii cu scop similar. Desigur, aceasta actiune nu va fi singulara, face parte dintr-o serie de initiative care vor viza incurajarea donarii de sange, a declarat directorul general Romexpo, domnul Mihai Costris.
Pentru a beneficia de accesul gratuit la Cosmetıcs Beauty Haır si Modexpo, vizitatorii vor prezenta la intrarea in targ carnetul de donator.
Cosmetıcs Beauty Haır reuneste producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura, publicul vizitator beneficiind de oferte inedite, in tendintele sezonului si anticipand directiile anului urmator.
La editia de toamna a Modexpo vor fi prezentate articole de imbracaminte, incaltaminte, pielarie si blanarie din colectiile toamna-iarna 2019 si primavara-vara 2020, produse de marochinarie, tesaturi si accesorii in tendinte, dar si echipamente pentru industria usoara.

Program de vizitare al targurilor:
26-28.09.2019, orele 10:00 - 18:00
29.09.2019, orele 10:00 - 16:00
Pentru mai multe detalii despre cele doua targuri accesati www.expocosmetics.ro si www.modexpo.ro!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.