Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Festivaluri si Targuri Doar o luna pana la Targul de Turism al Romaniei 2020

Doar o luna pana la Targul de Turism al Romaniei 2020

Email Imprimare

Agitatia sarbatorilor de iarna a trecut, asa ca este timpul sa te gandesti la vacanta perfecta pentru anul 2020. Iti doresti o calatorie in locuri inedite alaturi de cei mai buni prieteni? Visezi la o vacanta romantica pe plaje indepartate si exotice? Vrei sa te relaxezi impreuna cu cei dragi pe litoral intr-un sejur all-inclusive? Esti gata sa iti fortezi limitele in calatorii de aventura sau iti doresti pur si simplu o vacanta la SPA? Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei, care se va desfasura intre 20 si 23 februarie in Pavilionul B2 al Centrului Expozitional Romexpo, este raspunsul.

Cei peste 120 de expozanti inscrisi deja ti-au pregatit cele mai bune oferte pentru ca vacantele tale din 2020 sa fie cu adevarat de neuitat. Printre expozantii traditionali ai manifestarii se numara agentii de turism, tour-operatori, zonele turistice din Romania reprezentate de: administratii publice locale, asociatii de turism, oficii de turism, consilii judetene si primarii. Asigura-te ca evenimentul nu se va termina fara sa iti planifici si o vacanta in Romania. Redescopera timp de 4 zile locuri cu un farmec pitoresc aparte, obiceiuri si traditii care iti vor garanta calatorii reusite la doar cateva zeci sau sute de kilometri distanta.
Targul de Turism al Romaniei este, ca de fiecare data, mai mult decat o manifestare expozitionala. Este o sarbatoare a calatorilor pasionati, dar si a tuturor celor care promoveaza constant turismul autohton si international, a tour-operatorilor si agentiilor care se intrec in a prezenta oferte pe placul cat mai multor vizitatori. Targul de Turism al Romaniei este una dintre manifestarile de referinta ale Romexpo, fapt demonstrat si de numarul foarte mare de vizitatori la editia de primavara 2019! 21.500 de vizitatori au profitat de promotiile pentru vacante prezentate de companiile expozante la Targul de Turism al Romaniei I 2019!
Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo, bianual, primavara si toamna, impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, in parteneriat strategic cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) si in parteneriat cu: Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC). Editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei are loc impreuna cu Romhotel - Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurant. Trece in agenda o vizita la Targul de Turism al Romaniei! Mai este doar o luna pana la debutul evenimentului. Te asteptam!

Program de vizitare:
- 20-22 februarie (joi-sambata): orele 10.00-18.00.
- 23 februarie (duminica): orele 10.00-16.00
Mai multe informatii despre eveniment se gasesc pe: www.targuldeturism.ro.

Despre Romexpo
Romexpo S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.
Romexpo sustine un viitor fara fum – un parteneriat cu Philip Morris International!

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si canalul media online www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.