Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Festivaluri si Targuri Nu ratati ocazia de a oferi un zambet parintilor si bunicilor!

Nu ratati ocazia de a oferi un zambet parintilor si bunicilor!

Email Imprimare

Romexpo organizeaza intre 28 si 31 mai Senior Expo - targul dedicat seniorilor si tuturor celor care doresc sa ofere un zambet si un moment de relaxare parintilor si bunicilor! Pregateste inca de acum ofertele pentru vizitatorii care vor veni la singurul targ din Romania cu produse si servicii pentru cei trecuti de prima tinerete! Senior Expo este locul ideal de expunere pentru companiile care ofera servicii medicale, producatorii de echipamente medicale, agentiile de turism si centrele balneoclimaterice care si-au indreptat atentia spre seniorii dornici de vacante de odihna, dar si pentru producatorii si exportatorii de produse de ingrijire specifice varstei.

Nu ezitati sa deveniti expozant la Senior Expo 2020 pentru:
- a va mari baza de date cu potentiali clienti prin abordarea directa a acestora la stand;
- a dezvolta noi colaborari si parteneriate cu firme din acelasi domeniu de activitate;
- a testa reactia pietei la noi produse si servicii special destinate seniorilor, nevoilor si pasiunilor lor;
- a organiza impreuna cu echipa Romexpo manifestari conexe care sa implice persoanele varstnice, dinamice, active in viata comunitatii.
Puteti ajuta, impreuna cu echipa de organizare Romexpo, la crearea unei manifestari expozitionale in cadrul careia sa profitati de experienta acumulata de clientii directi ai afacerii voastre, seniorii activi!
Senior Expo se organizeaza in acelasi timp cu TIBCO - targ international de bunuri de larg consum si Bio Life & Style – expozitie pentru o viata verde.
Participati si voi la un eveniment unic in Romania!

Despre Romexpo
Romexpo SA, societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.
Mai multe detalii gasiti pe www.romexpo.ro

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si canalul media online www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.