Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti O carte mai putin obisnuita, Cartea Dragostei AVON

O carte mai putin obisnuita, Cartea Dragostei AVON

Email Imprimare

Cartea Dragostei AVON, scrisa de Alice Nastase, scriitoare si redactor-sef al revistei Tango, a fost lansata de curand de cel mai inovator brand din industria cosmeticelor, AVON Cosmetics, impreuna cu Starcom. Nu este o carte obisnuita... Prezentand povestea celor 13 ani AVON in Romania nici nu putea fi altfel, deoarece AVON, cea mai mare companie de produse cosmetice in sistemul de vanzari directe, lider pe piata cosmeticelor din Romania din 2002 si pana in prezent, s-a dovedit a fi mai mult decat o companie…

Convingand, in Romania, 7 femei din 10 sa foloseasca produse AVON, povestea AVON este o poveste de dragoste durabila, o combinatie emotionanta de experiente de business care devin povesti de viata, povesti din care inveti cum oamenii sfintesc locul, transformand astfel compania AVON Romania intr-una dintre cele mai performante din lume.
Astfel, declaratia facuta de Alice Nastase suna cat se poate de  firesc, Am scris pana acum despre povesti de dragoste intamplate doar in gandul sau in visul meu. Pana acum am indraznit doar sa imi imaginez sau sa astept mari iubiri. Insa, de data aceasta, am scris despre o poveste de dragoste adevarata. Despre o iubire care ne da dreptul s-o masuram, s-o cantarim, s-o asezam in unitati de masura care sa ne arate ca, da, dragostea exista si avem dreptul s-o cautam si noi, pentru vietile noastre. Am gasit in povestea AVON Romania o istorie de iubire exemplara si mi-am gasit in ea forta pentru propria mea dragoste.
Povestea companiei AVON Romania este o poveste frumoasa, romantica, ce avea nevoie de o scriere pe masura. E prima data cand un brand se dezvaluie gol in fata publicului asa cum e el, cum ii sunt oamenii, cu bune si mai putin bune, cu incercari, bucurii, plansete, cu curaj. Mi-am dorit sa razbata un spirit dat de o comunitate mare, de peste 100.000 de reprezentanti si aproximativ 7 milioane de cliente, pe care niciun alt gen de comunicare nu l-ar fi putut reda. Sa simta cei care o vor citi ca in spatele usilor e multa pasiune, nebunie, drag, curaj, dar mai ales e multa normalitate, simplitate. Cred ca AVON este un brand apropiat de clientii si reprezentantii sai, atat de apropiat incat il putem numi user generated brand, pentru ca ei, sau mai precis Ele, sunt cele care ii contureaza substanta, noi doar ii dam o forma colorata. Alaturi de alte inovatii marca AVON, speram ca si aceasta carte sa intre in categoria primilor; si este foarte adevarat, este prima carte de acest gen - o combinatie intre o carte de business si o opera literara, este o poveste de iubire a unei afaceri de succes, a declarat Raluca Kisescu, Commercial Marketing Manager AVON Romania si Moldova. 
Cartea este disponibila din martie atat in reteaua de vanzari AVON, www.avoncosmetics.ro, cat si in reteaua librariilor Humanitas.

Alice Nastase - Cartea Dragostei AVON, Editura Humanitas, Bucuresti, 2010, pret: 29 lei







Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.