Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti Cartea cu poze, intalnire cu publicul pe tema cartii pentru copii

Cartea cu poze, intalnire cu publicul pe tema cartii pentru copii

Email Imprimare

Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, in colaborare cu Asociatia pentru Performanta si Cultura, va invita sambata, 11 februarie, la ora 14:00, la o intalnire cu specialisti din domeniul cartii si ilustratiei de carte pentru copii, in cadrul expozitiei C`Arte si Cultura nationala. Cele Mai Frumoase Carti din Romania (2012 - 2016). Realizat de Asociatia pentru Performanta si Cultura, acest proiect cultural este finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale.

Cum ar trebui sa fie o carte pentu copii ca sa fie „frumoasa� Cum ar trebui sa fie o carte pentru copii pentru a se vinde in Romania, pentru a fi pe placul publicului autohton? De ce nu aducem pur si simplu carti de succes din strainatate? Iata doar cateva dintre intrebarile la care vor incerca sa dea raspuns specialisti din domeniul cartii pentru copii: autori, ilustratori, editori. O discutie sincera si deschisa, alaturi de Victoria Patrascu, Iulia Iordan, Cristiana Radu si Roxana Jeler, avand ca moderator pe Cosmina Chituc, la care invita sa participe deopotriva publicul amator de carte si specialisti implicati in lungul proces al realizarii unei carti.
Participarea este gratuita si se face pe baza de inscriere pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeulhartilor.ro. (Foto: www.freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.