Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Future Lab 2020 by ASLS Romania

Future Lab 2020 by ASLS Romania

Email Imprimare

Organizat de Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi si Literaturi Straine (ASLS Romania), Future Lab este un eveniment ce urmareste sa contribuie la progresul generatiei viitoare. Acesta are loc in mediul online si pune accentul atat pe dezvoltarea personala, cat si profesionala a studentilor. La eveniment participa George Bonea, Alin Comsa, Andra Pintican, care vor vorbi despre public speaking, personal branding, cheia unui interviu de succes si multe altele.

Scopul proiectului este acela de a in curaja gandirea in afara limitelor, dar si de a ajuta studentii sa decida cum isi vor cladi mai departe cariera. ASLS a pregatit niste webinarii foarte interesante, care, cu siguranta, le vor fi de folos studentiilor in deciziile referitoare la viitoarea cariera.
Pentru mai multe detalii, accesati linkul evenimentului: https://www.facebook.com/events/1497532653771570
Studentii sunt invitati sa ia parte la acest proiect desfasurat in mediul online, in perioada 27-29 noiembrie 2020, si sa afle cum pot cuceri viitorul.

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si canalul media online www.accmediachannel.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.