Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Secrete la vedere la MNAR

Secrete la vedere la MNAR

Email Imprimare

Muzeul National de Arta al Romaniei va invita sa participati miercuri, 1 iulie 2015, la o noua serie de prezentari din cadrul programului intitulat Secrete la vedere, ce vor avea loc in Galeria de Arta Europeana.
In aceasta luna, traseul propus de voluntarii CADO (Consiliul Adolescentilor la MNAR) va avea ca tema reprezentarea florilor in pictura secolelor XVI-XVIII, precum si simbolistica acestora in arta. Lucrarea vedeta va fi Buchet de flori de Jan Brueghel cel Batran/ Frans Francken II, prezentata in tandem cu  alte trei tablouri:  Portretul cantaretului Carlo Broschi numit Farinelli de Jacopo Amigoni, Flori intr-o grota de Abraham Mignon, Fecioara cu Pruncul si Sfantul Ioan Botezatorul copil de Frans Ykens / Thomas Bosschaert.

Secrete la vedere este un program oferit publicului vizitator doar in prima zi de miercuri a fiecarei luni calendaristice (miercurea gratuita), sub forma unor vizite ghidate de la orele 11.30, 14.30 si 17.00, durata lor fiind de aproximativ o ora.
Participarea este gratuita, dar este necesara inscrierea in ziua sustinerii ghidajului, pe lista de la casa de bilete a Galeriei de Arta Europeana.

Secrete la vedere - Proiect CADO de prezentari ghidate in Galeria de Arta Europeana
Durata: o ora
Ore: 11:30, 14:30 si 17.00
Tarif: gratuit
Participare: inscriere in ziua sustinerii ghidajului, la casa de bilete a Galeriei de Arta Europeana
    
 






Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.