Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Hippocrates Lifestyle Retreat - program sustinut de o echipa internationala de profesori si terapeuti

Hippocrates Lifestyle Retreat - program sustinut de o echipa internationala de profesori si terapeuti

Email Imprimare

In perioada 28 septembrie - 4 octombrie, Do Good Academy va organiza un program unic in Romania, in inima muntilor Transilvaniei, bazat pe practicile din cadrul Hippocrates Health Institute. Veti avea ocazia sa parcurgeti o calatorie extraordinara, pentru minte, trup si suflet, ghidati de o echipa internationala de traineri si terapeuti (Hippocrates Health Educators), invitat special fiind Dawn Ross, profesor la Institutul Hippocrates. Timp de 6 zile puteti experimenta magia unor locuri minunate participand la clase de yoga, programe de vindecare energetica, terapii, masaje si o multitudine de tehnici menite sa elibereze mintea de blocajele emotionale facand loc armoniei si fericirii.

Programul va include: 6 nopti de cazare intr-o vila de patru stele (rezervata integral programului); mese raw vegane, cu ingrediente proaspete si sanatoase, pregatite zilnic de un Chef raw vegan; ateliere de nutritie si detoxifiere; clase zilnice de yoga; ateliere de vindecare prin energie Pranica; ateliere zilnice de transformare interioara, constientizare si evolutie personala; echilibrarea chakrelor, excursie la castelul Dracula, excursii in varful muntilor, excursie la Pestera Valea-Cetatii, transfer de la aeroportul din Bucuresti catre Bran.
Sesiuni complementare: sesiuni private de vindecari energetice, sedinte de masaj bazate pe tehnici antice, sedinte de masaj aromatic, ajustare chiropractica.

Pentru mai multe detalii, accesati www.dogoodretreats.com.
Detalii despre program: www.dogoodretreats.com.
Detalii despre preturi si inscriere: www.dogoodretreats.com.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.