Luni, 25 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Magiunul din prune Topoloveni, la expozitia internationala Menope din Dubai

Magiunul din prune Topoloveni, la expozitia internationala Menope din Dubai

Email Imprimare

Magiunul din prune Topoloveni depaseste granitele tarii si ale Uniunii Europene si arboreaza steagul Romaniei la World Trade Centre in Dubai, unde reprezinta cu mandrie traditia gastronomica romaneasca la expozitia internationala Menope in perioada 29 noiembrie - 1 decembrie. Magiunul de prune Topoloveni participa pentru a doua oara la Menope (Middle East Natural & Organic Product Expo) - cel mai amplu eveniment din Orientul Mijlociu dedicat produselor naturale si organice. Magiunul din prune Topoloveni participa la aceasta expozitie ca parte a programului de promovare pe fonduri europene I love European Fine Foods, care a fost accesat de Sonimpex Topoloveni pentru primul produs romanesc recunoscut la nivelul UE pentru traditionalitate, unicitate si autenticitate, prin acordarea Indicatiei Geografice Protejate.

Pe langa aceasta recunoastere europeana a calitatii, magiunul din prune Topoloveni se prezinta pe piata araba cu certificare HALAL, primita de la Mufiatul Cultului Musulman in Romania si cu doua din maximum trei stele Michelin primite de la Institutul International pentru Gust si Calitate din Bruxelles.
Sarbatorim Ziua Nationala a Romaniei reprezentand cu mandrie cultura gastronomica autentica romaneasca in Orientul Mijlociu. Purtam cu drag drapelul tarii la gulerul produselor noastre si imbracam ia romaneasca pentru a promova cele mai de pret elemente ale poporului roman. Speram ca toate certificarile primite de exceptionalul magiun din prune Topoloveni sa garanteze pe piata araba gustul si calitatea deosebita a acestui produs cu o traditie de peste 100 de ani. Revenim cu drag in Orientul Mijlociu unde magiunul de prune Topoloveni s-a bucurat de o promovare intensa si de aprecieri deosebite, dovada ca gustul si calitatile nutritionale se pot transforma intr-un limbaj universal care poate apropia culturi din cele mai diferite colturi ale lumii, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni
I love European Fine Food este al doilea program de promovare pe bani europeni accesat de producatorul roman Sonimpex Topoloveni, dupa Eureka: Descoperiti comorile Europei care s-a derulat in perioada 2013-2016 pe pietele din Norvegia, Elvetia si Rusia. Acest al doilea program se desfasoara in perioada 2014-2017 si promoveaza autenticul magiun din prune Topoloveni pe pietele din America de Nord si Orientul Mijlociu. Ambele programe sunt implementate de societatea Economotechniki Greece.
Sonimpex Topoloveni, cu magiunurile Topoloveni de prune, mar, struguri sau dovleac si toata gama Topoloveana de zacuste, bulion de rosii si dulceturi are onoarea sa fie Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutul International pentru Gust si Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, magiunul de prune Topoloveni a obtinut certificari multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. In domeniul calitatii nutritionale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale carui concluzii arata ca magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectand indicatiile medicului curant
Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten. Dulceata Topoloveana este premiata pentru gust si calitate atat de catre International Taste and Quality Institute - cu stele de aur, cat si de Monde Selection - cu medalii de argint si bronz. Toata gama de produse reprezinta alimente functionale, fiind 100% naturale, fara zahar adaugat.
Mai multe informatii despre magiunul de prune Topoloveni si produsele Topoloveana gasiti pe www.magiun-sonimpex.ro si pe pagina oficiala de Facebook Magiun de prune Topoloveni.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.