Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Bradul nostru de Craciun, program educativ la MNAR

Bradul nostru de Craciun, program educativ la MNAR

Email Imprimare

Muzeul National de Arta al Romaniei si Fundatia Hope and Homes for Children Romania va invita luni, 19 decembrie, incepand cu ora 18.00, sa participati la lansarea programului educativ Bradul nostru de Craciun.  Prin acest demers, in fiecare an, realizarea podoabelor pentru bradul traditional al sarbatorilor de iarna va fi incredintata unor copii coordonati de ONG-uri specializate sau de educatorii muzeali ai MNAR. Vizite ghidate in muzeu vor completa programul dedicat dezvoltarii unor deprinderi cu caracter artistic si intelegerii operelor de arta.

La aceasta editie inaugurala, ornamentele au fost realizate in cadrul unor ateliere de creatie derulate pe parcursul lunii decembrie de copiii aflati in grija Fundatiei Hope and Homes for Children Romania. De asemenea, acestia vor fi invitati sa descopere lucrarile de arta din galeriile muzeului prin tururi ghidate realizate de educatorii muzeali ai MNAR. Turta dulce, fotografii la minut si alte surprize ii vor astepta pe invitati, in atmosfera de pregatire a sarbatorilor de iarna.
Evenimentul va marca lansarea parteneriatului intre Hope and Homes for Children si Muzeul National de Arta al Romaniei prin care multi alti copii se vor bucura de vizite la muzeu si de ateliere de creatie.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.