Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, filme, emisiuni Circul National din China, premiera in Romania

Circul National din China, premiera in Romania

Email Imprimare

Marti, 1 mai, ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, Christian Rätscher Veranstaltungsmanagement prezinta o premiera pentru Romania: Circul National din China. Legenda vie va cuceri publicul prin acrobatii dincolo de limite, executate de artistii care au stabilit un etalon in domeniu. In prima zi a lunii mai, romanii vor avea ocazia sa sarbatoreasca ziua muncii printr-o reprezentatie spectaculoasa care le va intari credinta in miracole.

Din echipa Circului National din China fac parte gimnasti si artisti reputati, personalitati din opera si actori faimosi, garantand formula pentru un spectacol original si inconfundabil. Cu o traditie de peste 12 ani, arta din Estul Indepartat isi face loc pe continentul european, surprinzand milioane de spectatori prin arta care invaluie acest eveniment incredibil. Recuzita nu face apel la clovni sau animale, punandu-se accent pe gimnastica si echilibristica ce demonstreaza comuniunea completa dintre corp si spirit.
In fiecare an, producatorul Raoul Schoregge si echipa sa reusesc sa aduca turneele in centrul atentiei, prin programe si ansambluri diverse, anul acesta turneul poposind si la noi in tara. La asemenea spectacol, criticii se intrec in a aduce elogii, iar publicul isi arata aprecierea prin ovatii si aplauze la scena deschisa.
Evenimentul este organizat cu sprijinul Casei Romano-Chineze si a Asociatiei Culturale Teocta.
Biletele se pot procura prin Eventim, la casa de bilete a Salii Palatului, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti si online pe http://www.eventim.ro/.
Pretul biletelor este cuprins intre 300 lei (categoria VIP) si 100 lei (categoria IV).
Pentru mai multe detalii puteti accesa: http://acteocta.ro, Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.