Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, filme, emisiuni Teatru educativ: Doua liniute cu Medeea Marinescu si Marius Manole

Teatru educativ: Doua liniute cu Medeea Marinescu si Marius Manole

Email Imprimare

Spectacolul de teatru Doua liniute va avea loc sambata, 30 noiembrie, ora 22.00, la Godot Cafe Teatru, str. Blanari nr 14. Doua liniute este prima piesa de teatru cu substrat educational adresata tinerilor si mai cu seama tinerelor femei, care trebuie sa fie corect informate cu privire la grija fata de corpul lor, in special din anii fragezi si deloc foarte constienti ai perioadei adolescentine. Sambata noaptea, 4 actori vor alerga din 4 teatre diferite ale Bucurestiului pentru a juca noua piesa scrisa si regizata de Lia Bugnar, Doua liniute, la Godot Cafe Teatru. Distributia spectacolului este formata din: Medeea Marinescu, Marius Manole, Catalin Babliuc, Ilinca Manolache, Istvan Teglas, Anghel Damian si Irina Antonie.
Actorii romani joaca 2-3 spectacole pe zi atat in teatrele de stat, cat si in cele independente.
Inainte de premiera Doua liniute, in aceeasi zi, Medeea Marinescu si Marius Manole joaca spectacolul Fa-mi loc la Godot. Ilinca Manolache are spectacolul Voiajul domnului Perrichon, la Teatrul Bulandra, Izvor. IstvanTeglas joaca in Ascensiunea lui Arturo Ui poate fi oprita, la Teatrul Odeon. Marius Manole are Sinucigasul la Teatrul National Bucuresti, actorul jucand 3 spectacole consecutive intr-o singura zi, un record pe care l-a stabilit de anul trecut.
Lia Bugnar este la a doua premiera teatrala intr-un teatru independent in ultima saptamana din luna noiembrie, prima fiind un spectacol coupe Aici nu se simte si Oase pentru Otto, doua piese scrise si regizate de actrita in care si joaca impreuna cu Medeea Marinescu si Marius Manole.
Din spectacolul Doua liniute mai fac parte actorii: Catalin Babliuc, premiat pentru cel mai bun rol masculin la Festivalul Undercloud pentru rolul din 7 dintr-o lovitura, piesa scrisa si regizata de Lia Bugnar. Anghel Damian, castigator al premiului Revistei Yorick si premiului Festivalului Comediei Romanesti festCO la Gala Tanarului Actor de la Costinesti de anul acesta. Irina Antonie face parte din distributia spectacolului Pisica Verde, care la aceeasi gala a obtinut premiul Ziarului Metropolis, ce a insemnat includerea spectacolului in stagiunea 2013-2014 a Teatrului Metropolis.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.