Marti, 14 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, filme, emisiuni Spectacol filantropic Emanuela Profirescu Geamanu la Ploiesti

Spectacol filantropic Emanuela Profirescu Geamanu la Ploiesti

Email Imprimare

Marti, 18 februarie 2014, orele 19.00, iubitorii de arta sunt asteptati la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiesti, strada Anton Pann, nr. 5, la un spectacol filantropic de muzica, teatru si film, unde Emanuela Profirescu Geamanu si invitatii sai, alaturi de Fundatia Comunitara Prahova, vor sustine un recital unic pentru Ploiesti, in care iubirea se manifesta prin unele din cele mai inspirationale reflexii ale sale, impartasite de catre artistii pentru care sensibilizarea fata de prioritatile comunitatii reprezinta o constanta. Scena Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiesti se va transforma astfel intr-un spatiu intim si familiar, promitandu-va un spectacol de calitate.

Sunteti invitati sa admirati performantele artistice ale pianistei Doina Staicu, ale regizorului Mihai Gheorghe, actorului Silviu Geamanu, ale lui Florin Chilian si ale interpretului de muzica latino-americana Wladimir Pesantez, dar si ale altor invitati surpriza.
Emanuela Profirescu Geamanu este laureata a numeroase concursuri nationale si internationale de pian. In anul 2009, a fost distinsa de Primaria Municipiului Ploiesti cu Diploma Jubiliara pentru promovarea creatiei muzicale a compozitorului Paul Constantinescu prin realizarea filmului documentar dedicat marelui compozitor, precum si pentru interpretarea concertului acestuia pentru pian si orchestra, alaturi de Filarmonica Paul Constantinescu.
Biletele costa 50 de lei si le gasiti in noua librarie Diverta din Piata Victoriei, nr. 4 (langa Posta Mare Ploiesti) si Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiesti. Evenimentul este realizat in scop filantropic, fondurile obtinute prin vanzarea biletelor vor fi directionate catre fondul burselor de merit Adopta o valoare initiat de Fundatia Comunitara Prahova pentru sustinerea si promovarea elevilor talentati ai judetului Prahova, incurajand elevii performanti intr-un anumit domeniu: artistic, stiintific, sportiv, etc., in drumul pe care l-au ales. Fundatia Comunitara Prahova apreciaza talentul, pasiunea, munca si determinarea, iar tinerii performanti ai judetului Prahova sunt o valoare importanta si merita sa fie promovati ca exemple demne de urmat. Evenimentul este organizat de catre Fundatia Comunitara Prahova, iar Dacic Cool este unul dintre partenerii media ai evenimentului.
Mai multe detalii obtineti de pe site-ul www.fundatiacomunitaraprahova.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.