Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, filme, emisiuni Diferente si Esente, la Realitatea TV, vineri (17:40), sambata si duminica (10:40)

Diferente si Esente, la Realitatea TV, vineri (17:40), sambata si duminica (10:40)

Email Imprimare

Emisiunea Diferente si Esente si-a demonstrat potentialul, atat din punct de vedere al audientei TV, cat si al interesului de care s-a bucurat in mediul online, dar mai ales in mediul antreprenorial. Debutand anul trecut cu o editie pe saptamana, difuzata pe Realitatea TV, sambata de la 10:40, si apoi cu o a doua editie difuzata duminica de la 10:40, din aceasta toamna emisiunea Diferente si Esente prezinta publicului trei editii pe saptamana – vinerea, de la 17:40, si sambata si duminica, de la 10:40.

Intr-un secol al vitezei, in confruntare cu mereu mai multe probleme, lumea are nevoie nu numai de informatii, de stiri clare si precise. Venind in numar mereu mai mare acestea reusesc tot mai greu sa ajunga a ne fi de folos, cazand rapid in uitare. De ceea ce avem cu adevarat nevoie este sa aflam prin ce poate fi o informatie cu adevarat utila pentru noi si prin ce se diferentiaza ea, ce o face pe ea diferita de tot ceea ce stiam anterior. Este de altfel ideea, convingerea de la care a plecat proiectul emisiunii Diferente si Esente. Prezentarea subiectului se face intr-un timp scurt, zece minute, adecvat dinamicii unui post de stiri, Realitatea TV, a unui subiect de un real interes pentru publicul postului. Noutatea nu putea veni insa nici din importanta subiectelor abordate si nici din timpul alocat, ambele caracteristice practicii postului. Noutatea trebuia sa vina din modul de abordare, din modul in care era subliniata nota esentiala a subiectului si analiza scurta si la obiect prin care trebuiau reliefate particularitatea, notele specifice prin care se diferentia subiectul. Iar acest deziderat putea si trebuia sa fie satisfacut in cazul oricarui subiect abordat, indiferent de domeniul specific din care provenea.
Daca merita sa aflam despre un anume subiect, indiferent ca vorbim de un produs, de un serviciu, de o problema medicala, tehnica sau sociala, inseamna ca acesta se diferentiaza in mod semnificativ de tot ceea ce stiam anterior. Aceste diferente sunt cele care ii dau specificitatea si unicitatea, ele pot justifica efortul de a ne aloca timpul de a afla ceva despre subiectul in discutie.

Interesul de care emisiunea s-a bucurat deja de la inceput, atat in randul publicului postului TV si in mediul online, cat si in mediul antreprenorial, a facut ca realizarea unei singure emisiuni saptamanale sa devina rapid cu totul insuficienta, trecandu-se, la doar cateva luni de la debut, la o a doua emisiune, pentru ca din aceasta toamna sa prezinte trei editii pe saptamana. Daca primele doua erau plasate sambata si duminica dimineata, de la 10:40, acum, difuzarea celei de-a treia editii este plasata chiar la deschiderea week-end-ului, vinerea de la 17:40.

Emisiunile pot fi urmarite si pe siteul emisiunii www.diferentesiesente.ro si pe pagina de facebook asociata www.facebook.com/diferentesiesente. Iar promourile prin care se anunta emisiunea sunt difuzate atat pe TV, cat si in mediul online. Cuplarea diverselor canale prin care emisiunea si subiectele abordate au fost facute cunoscute publicului reprezinta o alta caracteristica distinctiva a proiectului Diferente si Esente si unul din atuurile ce au condus la prezentul succes, atat in privinta publicului larg, cat si al antreprenorilor. De altfel, efortul nostru s-a indreptat in permanenta tocmai spre incercarea de a nu-i dezamagi nici un moment cu nici una din emisiunile realizate. Abordarea simultana a spatiului TV si a celui de radio, realizata in mod exemplar de Realitatea Media, cu cel online, prin site-ul propriu al emisiunii, www.diferentesiesente.ro, si prezenta activa pe retetele de socializare credem ca reprezinta astazi deja un demers necesar care poate aduce reale satisfactii.

Daca vreti sa aflati asadar prin ce se diferentiaza un produs, un servicu, un brand, de altele din acelasi domeniu, va invitam sa urmariti emisiunea Diferente si Esente – vineri, de la 17:40, sambata si duminica, de la 10:40, pe Realitatea TV. Puteti sa o ascultati si pe Realitatea FM. Si daca ratati cumva emisiunile, le puteti urmari inregistrarile pe site-ul emisiunii www.diferentesiesente.ro si pe pagina de facebook asociata www.facebook.com/diferentesiesente. Vizionare placuta!
Incepand din 28 aprilie 2017, emisiunea Diferente si Esente poate fi urmarita pe Realitatea TV vineri, de la ora 17:40, sambata, de la ora 10:40 si de la ora 16:40, si duminica, de la ora 10:40 si de la ora 16:40.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.