Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, filme, emisiuni O seara de opera la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi

O seara de opera la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi

Email Imprimare

Publicul meloman, amator de istorii si cartografii vechi este invitat la un nou eveniment din stagiunea Cartografii sonore ce promite o experienta culturala inedita: O seara de opera la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi.
Marti, 12 februarie 2019, de la ora 18:00, vor concerta doua dintre cele mai apreciate voci ale operei romanesti: soprana Veronica Anusca si mezzosoprana Daniela Chihaia Popa, alaturi de invitatii lor: Sandra Eliza Baranescu, Andreea Plopeanu si Alexandru Costea. Cei cinci solisti vor fi acompaniati la pian de Marta Tudor.
Harta care a inspirat acest concert este Corso del Danubio da Belgrado fino al Mar Nero, de Giacomo Cantelli da Vignola, publicata la Roma in anul 1684, in plina perioada de dezvoltare a artelor spectacolului de opera. Evenimentul face parte din proiectul 100 de ani in 100 de concerte organizat de UCIMR si finantat de Primaria Sectorului 1 prin Centrul Cultural al Sectorului 1.
Evenimentul va avea loc in saloanele muzeului din Strada Londra nr. 39, iar intrarea va fi libera prin rezervare direct pe site-ul muzeului (locurile fiind limitate), la adresa: www.muzeulhartilor.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.