Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, filme, emisiuni La Medika TV: Editie speciala de Paste a emisiunii "Pe sleau, cu Dr. Menci!"

La Medika TV: Editie speciala de Paste a emisiunii "Pe sleau, cu Dr. Menci!"

Email Imprimare

Vineri, 26 aprilie 2019, la orele 11.00, 15.00, 19.00, sambata, 27 aprilie 2019, la ora 18.00, si duminica, 28 aprilie 2019, de la miezul noptii, va invitam sa urmariti o editie extrem de interesanta a emisiunii Pe sleau, cu Dr. Menci! pe Medika TV. Invitatul editiei este cunoscutul actor de la Teatrul National din Bucuresti, Marius Bodochi. Tema centrala a discutiei dintre cele doua personalitati este, asa cum va asteptati, nutritia. De asemenea, sunt abordate serie de probleme privind sanatatea.

Interlocutorii se refera la perioada de post, in care cei credinciosi se pregatesc pentru sarbatorile pascale. Doctorul Gheorghe Mencinicopschi pledeaza pentru mancarea preparata in casa, pentru consumul legumelor de primavara si se refera la virtutile postului. Cei doi interlocutori recomanda moderatia pentru ca organismul nu este pregatit sa digere mari cantitati de alimente. Grija pentru corp trebuie sa se combine cu grija pentru suflet si pentru faptele bune.
In acelasi timp, sunteti invitati sa urmariti emisiunea pentru a afla o serie de intamplari din viata actorului Marius Bodochi, din perioada sa de formare si cate ceva despre cheia succesului in teatru.
(Canalul MedikaTV este disponibil in retetele de cablu dupa cum urmeaza: RDS&RCS - pozitia 122, UPS - pozitia 318, TELEKOM - pozitia 374, AKTA - pozitia 56)



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.