Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri #HalateAlbe. Oameni care (ne) fac bine

#HalateAlbe. Oameni care (ne) fac bine

Email Imprimare

Cartea #HalateAlbe. Oameni care (ne) fac bine contine 108 interviuri cu personalitati din lumea medicala. Interviurile au fost realizate de Ioana Brusten in intervalul 2013–2019 si au fost difuzate la Radio Romania in seriile: „Semnaturi celebre” si „Excelenta la ea acasa” – la Radio Romania Actualitati si in seria „Intalniri capitale”, de la Bucuresti FM. Printre personalitatile care apar in aceasta lucrare se numara doctorii Vasile Astarastoae, Calin Badiu, Ovidiu Bajenaru, Mircea Cinteza, Catalin Cirstoveanu, Oana Deleanu, Mircea Diculescu, Constan⁠tin Dulcan, Carla Fabian, Teodor Horvat, Ioan Bradu Iamandescu, Constantin Ionescu-Tirgoviste, Mariana Jinga, Mircea Onofriescu, Bogdan Oprita, Irinel Popescu, Gabriela Radulian, Vasi Radulescu, Florin Alexandru Savulescu, Stefan Tuca.

Cuvantul autoarei
De ce acest volum de selectiuni din interviuri care au fost difuzate la radio?
Pentru ca vorbele, oricat de inspirate, de adevarate, de revelatoare, zboara. Pentru ca sfaturile, experienta si povestile de viata se pierd in eter, daca nu ai fost acolo, exact in momentul magic al difuzarii lor.
Si pentru ca ar fi pacat sa nu invatam ceva din ele.
Nevoia de modele este veche de cand lumea; nu pentru ca trebuie neparat sa copiem pe cineva, ci pentru ca avem nevoie de incurajari, de stimulente, chiar de comparatii. Avem nevoie de oglinzi modelatoare.
Nu suntem, sau nu ne dorim toti sa devenim medici. Dar puterea de a-ti cladi destinul, tenacitatea de a-ti scrie drumul, rabdarea de-a invata in fiecare zi – sunt lectii care pot fi de folos fiecaruia dintre noi.
Acesti oameni in alb, la care alergam sa ne redea sanatatea, speranta, vitalitatea si la care privim in situatiile dramatice ca la Dumnezeu – au fiecare, o istorie complexa de eforturi, renuntari, asteptari, succese si esecuri, lupte si victorii. Avem acum privilegiul de a putea rasfoi aceste pagini de istorie.
Sunt oameni puternici si se incapataneaza sa ramana puternici, pentru a sari mereu in ajutorul celor care au nevoie.
Medicina pare sa fie un destin, nu o meserie.
Asadar, acest volum reuneste o colectie de destine de exceptie.


Puteti comanda cartea accesand siteul Librariei Coresi. De asemenea, puteti sa scrieti la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau sa sunati la numerele de telefon 0722156408, 0731382889 sau 0212600125.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.