Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Sa intelegem ADHD

Sa intelegem ADHD

Email Imprimare

• ADHD este o problema reala de sanatate, care afecteaza, intr-o masura mai mica sau mai mare, intre 2 si 5% dintre copii.
• ADHD se prezinta in doua moduri: printr-o purtare impulsiva, lipsita de automotivatie (denumita comportament hiperactiv-impulsiv) si prin probleme de atentie, ale memoriei de scurta durata si de invatare (deficit de atentie - probleme de invatare).

Este foarte dezordonat.
Cand era la gradinita nu puteai sa-l pierzi nici o clipa din ochi.
Tot ce-i spun ii intra pe o ureche si ii iese pe alta.
Se plange ca nu are prieteni si nimeni nu se joaca cu el.
Se misca tot timpul.
Uita de la mana pan’ la gura.
Invatatoarea se plange ca nu este atent in clasa.
Isi uita mereu cate ceva la scoala.


Va sunt aceste afirmatii familiare? Regasiti portretul copilului dumneavoastra in ele?
Credem ca fiecare parinte a spus cel putin o data asa ceva despre copilul lui. Intrebarea este: in ce caz vorbim despre ADHD? Pentru ca diferenta dintre un temperament normal, dar dificil, si ADHD nu poate fi definita foarte clar, in termeni de alb sau negru.
Mult timp, ADHD a fost greu de identificat si afecta considerabil invatarea si comportamentul copiilor. Cartea aparuta la Editura Aramis deschide calea spre colaborare intre parinti si cadre didactice in vederea rezolvarii manifestarilor ADHD, ca: neatentia, impulsivitatea si neimplinirea.
Intrucat copiii cu ADHD au dificultati asociate de citire, scriere, matematica sau de limbaj, ghidul prezinta sfaturi practice in acest sens, precum si cauzele care determina disfunctiile
, afirma conf. univ. dr Vasile Molan.
Titlul Sa intelegem ADHD va ofera raspunsuri la toate intrebarile dumneavoastra. Sa intelegem ADHD, autori dr. Christopher Green si dr. Kit Chee – 15 ani de experienta si rezultate extraordinare in tratamentul ADHD.

Dr. Cristopher Green, dr. Kit Chee - Sa intelegem ADHD – deficitul de atentie insotit de tulburare hiperkinetica, Editura Aramis, Bucuresti, 2011, pret: 35,00 lei.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.