Luni, 6 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Spune nu cancerului

Spune nu cancerului

Email Imprimare

Litera si Avon Cosmetics Romania va invita miercuri, 26 octombrie, ora 18:30, la lansarea volumului Spune nu cancerului de Patrick Holford si Liz Efiong. Evenimentul va avea loc in zona de carte din Cora (Sun Plaza). La eveniment vor fi invitati Simona Balanescu, realizator si prezentator TV, Victoria Asanache, director executiv Fundatia Renasterea, Raluca Kisescu, director marketing Avon Cosmetics Romania si Mihaela Morosanu, redactor coordonator Litera. In prezent, numarul cazurilor de cancer este intr-o crestere alarmanta, iar stilul nostru de viata si modul de alimentatie modern nu fac decat sa agraveze aceasta situatie.

Cartea Spune nu cancerului ofera sfaturi atat celor care vor sa previna aparitia bolii, cat si celor care vor sa stie ce ar trebui sa manance si care sunt suplimentele nutritionale potrivite daca au cancer sau daca vor sa impiedice reaparitia acestuia.
Mai multe detalii gasiti pe www.avoncosmetics.ro si www.stopcancerlasan.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.