Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Editura Nemira, la Gaudeamus 2011

Editura Nemira, la Gaudeamus 2011

Email Imprimare

Editura Nemira va asteapta la Targul International Gaudeamus – Carte de invatatura 2011, care va avea loc in Pavilionul Central Romexpo in perioada 23-27 noiembrie.
Peste 700 de titluri, zeci de pachete cadou, oferte speciale, dar si ultimele aparitii editoriale pot fi gasite de iubitorii de carte in standul Editurii Nemira.
Pe langa reducerea generala de 25%, vizitatorii targului vor beneficia de oferta 2+1 cadou si carti la 5 si 10 lei. Posesorii de carduri de credit de la Banca Transilvania vor putea achizitiona carti publicate de Nemira in 4 rate fara dobanda prin programul de loialitate Star BT. La fiecare tranzactie, Nemira le va oferi acestora o reducere suplimentara de 10% fata de discounturile valabile pe perioada Targului Gaudeamus. Cartile Nemira pot fi achizitionate si pe baza tichetelor cadou emise de societatile Accor, Sodexo si Cheque Dejeuner.
La aceasta editie a Targului International Gaudeamus, Editura Nemira le prilejuieste cititorilor intalnirea cu Iulian Tanase si Mihai Gainusa.
Joi, 24 noiembrie, incepand cu ora 17.00, Mihai Gainusa va acorda autografe vizitatorilor cu ocazia aparitiei noii sale carti Jurnal din viitor.
Vineri, 25 noiembrie, incepand cu ora 16.00, Iulian Tanase va fi prezent in standul Editurii Nemira pentru a acorda autografe pe cel mai nou roman al sau, Oase migratoare.
Accesul general al vizitatorilor in incinta targului va fi permis pe baza biletelor de intrare, in valoare de 4 lei, si a abonamentelor (valabile pentru intreaga perioada a targului, in valoare de 10 lei). Elevii, studentii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori si jurnalistii au intrarea libera, pe baza documentelor specifice vizate la zi (carnet de elev/student, legitimatie de membru/serviciu, talon de pensie).

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.