Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Editura Aramis va invita la Gaudeamus

Editura Aramis va invita la Gaudeamus

Email Imprimare

Editura Aramis va invita in perioada 23-27 noiembrie la standul sau din Pavilion Central, Romexpo, cu titluri noi si evenimente interesante. Astfel, vineri, 25 noiembrie, la ora 17, Editura Aramis, Oana Machidonschi si actorii Anca Zamfirescu si Cove va fac un dar mai altfel decat toate: lansarea CD-ului si cartii Vesti-Povesti pentru cand cresti. Mesajul pentru voi? La standul 52, haideti cu noi!

Sambata, 26 noiembrie, la ora 12, la standul editurii va avea loc lansarea cartii pentru copii Tobias, elefantelul colorat, de Claudia Groza. Haideti sa il cunoasteti pe Tobias! Vi-l vor prezinta actrita Teatrului Ion Creanga Cerasela Constantin si autoarea cartii. Si tot sambata, la ora 17, se va lansa cartea de povesti pentru copii Aventurile pisicii Coada-Coada, de Mihai Ciobanu. Va prezinta pataniile lui Coada-Coada cel care il cunoaste cel mai bine, autorul cartii.
Duminica, 27 noiembrie, ora 11, la standul editurii are loc lansarea cartii de poezii pentru copii Vanzatoarea de comori - poezii in opt culori, de Lidia Batali. Va vor insoti in lumea aparte a poeziei Tudor Calin Zarojanu -  prezentatorul emisunii De ce-as citi?, difuzata de Televiziunea Romana, si autoarea cartii. Iar de la ora 17, in cadrul colectia Tu si copilul tau vor fi lansate urmatoarele titluri: Usor de iubit, greu de disciplinat, de dr. Becky A. Bailey, Copilul nostru de zi cu zi - din leagan la scoala primara, de Francine Ferland, Ghidul adolescentului pe intelesul parintilor, de dr. Stepahane Clerget, Dizabilitatile legate de invatare explicate de la A la Z, de dr. Corrine Smith si Lisa Strick. Printre invitatii la acest eveniment se numara Luminita Gheorghiu - director executiv al Ligii pentru promovarea si apararea Drepturilor Persoanelor cu Handicap din Romania, si Mirela Horumba - psiholog, realizator al unor emisiuni pentru parinti la Radio Itsy Bitsy.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.