Duminica, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Mananc sanatos, cresc sanatos!

Mananc sanatos, cresc sanatos!

Email Imprimare

Miercuri, 1 februarie, la ora 11.00, in sala de festivitati a Colegiului National Gheorghe Lazar din Bucuresti, va avea loc un dublu eveniment organizat de Editura Aramis impreuna cu Societatea Romana de Educatie Nutritionala.
Este vorba de lansarea cartii Cum sa ne hranim sanatos, scrisa de Lygia Alexandrescu si destinata disciplinelor optionale pentru clasa a IV-a, si de conferinta Importanta educatiei nutritionale a scolarilor mici.

Doamna Lygia Alexandrescu, reputat nutritionist si lector universitar, va vorbi despre cartea sa, aparuta in seria Practic-optional - Afterschool a Editurii Aramis, care este o pledoarie pentru o viata sanatoasa adresata copiilor, pe intelesul lor. In paginile sale sunt explicate regulile pe care le presupune o viata sanatoasa: odihna, activitatea fizica, igiena si alimentatia, scopul final fiind dezvoltarea capacitatii copilului de a-si alege produsele alimentare benefice pe baza citirii cu atentie a etichetelor produselor alimentare.
Alaturi de autoarea cartii vor sustine alocutiuni domnul Virgiliu Stroescu, medic primar endocrinolog si doctor in stiinte medicale, doamna Conona Petrescu, inspector si presedinte al organizatiei Crucea Rosie – Sector 6, Bucuresti, doamna Roxana Gavrila, profesor in invatamantul primar si doamna Alina Pertea, redactor-sef al Editurii Aramis. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.