Luni, 6 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Copilul nostru de zi cu zi

Copilul nostru de zi cu zi

Email Imprimare

Editura Aramis va ofera din colectia Tu si copilul tau o carte importanta pentru orice adult a carui viata se desfasora in preajma unui copil mic si care este deci alaturi de el in marele circuit al vietii, Copilul nostru de zi cu zi – din leagan la scoala primara.
Ce poate fi mai fascinant decat sa observi, zi de zi, evolutia unui copil, de la primele lui ore de viata? Originalitatea cartii consta deopotriva in abordarea dezvoltarii copilului sub toate aspectele (motricitate, limbaj, perceptie, cunoastere, afectivitate, comportament social, igiena), dar si in accentuarea etapelor de dezvoltare, mai mult decat a varstelor propriu-zise.

Francine Ferland - Copilul nostru de zi cu zi – din leagan la scoala primara, Editura Aramis, Bucuresti, 2011, pret: 16 lei.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.