Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Ghid turistic al Bucurestiului in limba spaniola

Ghid turistic al Bucurestiului in limba spaniola

Email Imprimare

Editura Litera a lansat, special pentru turistii aflati la Bucuresti cu ocazia finalei Europa League 2012, editia in limba spaniola si engleza a ghidului Top 10 Bucuresti, in serie limitata. Initiativa porneste din dorinta de a face cunoscut Bucurestiul turistilor straini asteptati in numar mare pe National Arena, unde se vor infrunta finalistele Athletic Bilbao si Atletico Madrid, in data de 9 mai. Ghidul, tiparit intr-un tiraj de 10.000 de exemplare, poate fi cumparat din punctele special amenajate in zona Centrului Vechi, dar si in aeroport. De asemenea, Editura Litera a incheiat parteneriate cu principalele restaurante si puburi aflate in centru, de unde se pot achizitiona ghidurile.

Top 10 este cea mai cunoscuta colectie de ghiduri de calatorii din lume, oferind informatii despre cele mai frumoase obiective si destinatii turistice. Fiecare editie este dedicata in totalitate fiecarei capitale celebre. Textul fiecarui ghid este insotit de fotografii si harti ale diferitelor zone.
Editia in limba romana se poate achizitiona din retelele de distributie Litera, dar si online de pe site-ul www.litera.ro. In standurile special amenajate, Top 10 Bucuresti poate fi achizitionat cu un discount semnificativ.
Mai multe detalii puteti afla pe www.litera.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.