Marti, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Silvia Kerim la Bookfest

Silvia Kerim la Bookfest

Email Imprimare

Joi, 31 mai, in cadrul Salonului International de Carte Bookfest, la standul editurilor Aramis si Minerva, veti avea bucuria de a o reintalni pe Silvia Kerim cu cartile sale. De la carti de memorialistica, cum sunt: Vedere din Parfumerie ori Fereastra de la Venetia, sau carti pentru copii: Semnul de iarba, Povestiri despre prietenii mei (publicata si in limba engleza, sub titlul Missy and My Other Friends), toate poarta aceeasi semnatura, cea a inconfundabilei Silvia Kerim.

A fost rasplatita cu premiile Uniunii Scriitorilor, cu "Premiul special al Presedintelui" UNITER, si a fost nominalizata de catre Ministerul Culturii pentru "Premiul National la categoria ARTE". Detine Ordinul "Meritul Cultural - in grad de Cavaler" acordat de presedintele Romaniei in anul (2004). A fost declarata "Femeia anului 2004", titlu acordat de American Biographical Institute. Consiliul International al Cartii pentru copii si tineret (IBBY) a nominalizat-o pentru premiul Hans Christian Andersen pe anul 2012.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.