Marti, 19 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Povesti de ascultat si colorat

Povesti de ascultat si colorat

Email Imprimare

Orice poveste buna reprezinta, dincolo de valoarea ei educativa sau ludica, insasi esenta unei reconceptualizari identitare a copilului care alege sa o citeasca. Dialogurile pline de talc sau captivantele evenimente pe care le parcurg eroii de poveste transforma intotdeauna formalismul unor simple randuri scrise in paginile unei carti intr-un adevarat spectacol al vietii… Printi si printese, capcauni sau Ilene Cosanzene, chiar si fiinte supranaturale… toate iau nastere si supravietuiesc prin puterea imaginativa a micului cititor.

In scopul de a dezvolta afinitatea copiilor pentru lectura si deopotriva de a largi orizonturile lor de cunoastere, Editura Aramis va propune o noua si fascinanta serie intitulata Povesti de ascultat si colorat. Ciclul de carti speculeaza interesul copiilor pentru cultura livresca a popoarelor, oferind seturi complete care cuprind: o carte de colorat, o carte de povesti si un CD (in interpretarea fermecatoare a Andreei Demirgian si in remarcabila regie artistica a lui Laurentiu Calomfirescu).
Prin complexitatea acestui demers, dar si prin farmecul irezistibil al fiecarei povesti selectate pentru a face parte din aceasta serie, Povestile de ascultat si colorat, se vor constitui cu siguranta intr-un cadou minunat pentru micii cititori.
Carti din seria Povesti de ascultat si colorat:
Fata din dafin - basme, povestiri romanesti, Editura Aramis, Bucuresti, 2009
Fata saracului cea isteata - basme, povestiri romanesti, Editura Aramis, Bucuresti, 2009
Gosso, omul care spunea basme - basme, povestiri africane, Editura Aramis, Bucuresti, 2009
Graiul animalelor - basme, povestiri africane, Editura Aramis, Bucuresti, 2009

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.