Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Targul de carte Kilipirim, la o noua editie

Targul de carte Kilipirim, la o noua editie

Email Imprimare

Peste aproximativ o saptamana, debuteaza editia de primavara a Kilipirim, cel mai important targ de carte cu discount din Romania. De miercuri, 30 martie, pana duminica, 3 aprilie, cele mai insemnate edituri autohtone isi asteapta vizitatorii la etajul al doilea al Unirea Shopping Center, aripa Calarasi. O oferta impresionanta la preturi speciale: de la carti la doar 1 leu la volume al caror pret a fost redus cu pana la 90% – peste 10.000 de titluri din oferta celor mai apreciate edituri autohtone - Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Aramis, Minerva, Prut, Herald, Niculescu sau Diana.

Kilipirim reprezinta o ocazie unica pentru iubitorii de lectura din Bucuresti de a achizitiona noi volume la reduceri substantiale, fiind recunoscut drept cel mai important targ de carte cu discount din Romania. Ceaiurile sau specialitatile de cafea, si ele la preturi preferentiale, completeaza oferta editiei de primavara a targului de carte Kilipirim. Materialele ezoterice si conferintele pe teme de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatatire a calitatii vietii din cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" reprezinta un motiv in plus pentru a pasi pragul acestui eveniment. De mai bine de 20 de ani, Kilipirim ramane unul dintre cele mai populare proiecte dedicate cartii din Capitala, fiind nelipsit din agenda culturala a tuturor iubitorilor de carte.
Editia de primavara a targului de carte cu discount Kilipirim va avea loc in perioada 30 martie – 3 aprilie 2016, zilnic, intre orele 10.00 si 22.00, la Unirea Shopping Center, etajul 2, aripa Calarasi. Intrarea este libera.
Pentru mai multe informatii, accesati pagina de Facebook a evenimentului. Revista noastra, Dacic Cool, se numara printre partenerii media ai acestui eveniment.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.