Sambata, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Adverbe, expozitia artistilor vizuali Florin Ciubotaru si Andrei Ciubotaru, la MTR

Adverbe, expozitia artistilor vizuali Florin Ciubotaru si Andrei Ciubotaru, la MTR

Email Imprimare

Muzeul National al Taranului Roman va asteapta joi, 5 noiembrie 2020, de la ora 17.00, la Sala Irina Nicolau, la vernisajul expozitiei Adverbe, a artistilor vizuali Florin Ciubotaru si Andrei Ciubotaru.
Generic vorbind, a te manifesta este o conditie a existentei viului, este o dorinta a individului de a se afirma, ce nu poate fi evitata. Lucrarile apartin initial intimitatii autorului. Acest proces odata realizat, nu rezista mult in singuratate, el trebuie perceput si de altii cu intampinari polemice, analize, contraziceri, argumentari. Expunandu-te, intri in comentariul lumii, mai adaugi o opinie la diversitatea gandirii.

In formula actuala am ales sa-l invit pe fiul meu Andrei, mi-a fost mai usor sa hotarasc, cunoscandu-i pozitia fata de realitate si felul cum gandeste. Ceea ce este in aparenta real intinde capcane. Rolul artistului este sa arate ce nu se vede.
Cat priveste graba de a te localiza si de a te numi intr-un stil, recomand sa mai asteptam, aceasta se va afla dupa o perioada mai indelungata dintr-un ansamblu reprezentativ
- Florin Ciubotaru, artist vizual.
Expozitia va putea fi vizitata la Sala Irina Nicolau, pana pe 29 noiembrie 2020, de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 18.00. Lunea este inchis.
Pretul biletului: adulti - 8 lei; pensionari - 4 lei; elevi si studenti, posesori ai cardului Euro 26, in varsta de pana la 30 de ani, persoanele adulte cu handicap mediu sau usor - 2 lei.

Masuri sanitare si sugestii de vizitare a expozitiei
In Sala Irina Nicolau este permisa prezenta a maximum 20 de persoane simultan, iar la vernisaj, care va avea loc in curtea exterioara, se va permite prezenta a maximum 100 de persoane, cu respectarea regulilor de distantare.
Portul mastii este obligatoriu pentru personalul muzeului si pentru vizitatori.
Accesul in sala va fi permis dupa ce vizitatorii isi vor dezinfecta mainile la distribuitorul de gel hidroalcoolic.
In expozitie, vizitatorii sunt rugati sa pastreze intre ei distanta fizica de 2 m.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si canalul media online www.accmediachannel.ro si revista online www.daciccool.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.