Luni, 6 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Au inceput inscrierile la seria evenimentelor virtual Agro

Au inceput inscrierile la seria evenimentelor virtual Agro

Email Imprimare

GodmotherAgri da startul evenimentelor agricole si invita fermierii sa participe la doua zile de dezbateri pe tema oportunitatilor si provocarilor anului 2021.
Fermierii producatori de legume-fructe sunt invitati in data de 17 februarie, in intervalul 14.00-16.00, pe platforma dedicata evenimentelor virtuale, www.virtualagro.ro, pentru a participa la evenimentul Legume Fructe Live Connect.
Evenimentul online este organizat sub umbrela OPIA legume fructe si cuprinde doua sesiuni plenare si o sesiune dedicata vizitelor la standurile expozitionale organizate in platforma. La dezbatere vor participa autoritati din MADR, producatori de legume si fructe, retaileri, procesatori, alaturi de alti profesionisti in domeniu.

In galeria brandurilor romanesti sunt invitati sa isi expuna brandurile proprii, producatori de top din sectorul de legume si fructe cu produse care pot fi regasite la raft, in marile lanturi comerciale.
Printre expozanti amintim – Mere de Itesti, Serele Super, Ferma Stoian, Ana Are Mere, Pannere, Livada Bunicului, Livada cu Ciresi.
Ziua de 18 februarie este dedicata fermierilor producatori de cartof. Ziua cartofului Live Connect este organizat cu sustinerea FNCR si se va desfasura in acelasi interval 14.00-16.00.
Vor fi prezenti ca expozanti AgricoM, Tara Fagarasului, Ferma Bioplant, Grup Serban, Ferma Cernat.
Inscrierile in platforma virtualagro.ro sunt gratuite, iar pe parcursul evenimentului este disponibila optiunea de a intra in contact cu toti participantii la eveniment, de la vorbitori la expozanti si vizitatori.
Oportunitatile oferite de platforma includ generarea de noi contacte, sporind conectarea participantilor si impactul expozantilor in randul comunitatilor profesionale din sector.

Despre Godmother

In piata de comunicare de 20 de ani, Godmother, ca agentie focusata pe brand experience, si-a propus sa includa componenta digitalizarii in toate proiectele pe care le desfasoara, avand la activ peste 1000 de evenimente.
Printre clientii agentiei se numara Google, BASF, Rompetrol, Agricover, Profi, H&M, Heineken, Henkel, Ursus, Forever Living Products, Servier etc.

Contact:

Valentin Vacarus – 0744.374.155
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Web site: https://virtualagro.ro/

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.