Joi, 29 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Evenimentele Legume Fructe Live Connect si Ziua Cartofului Live Connect

Evenimentele Legume Fructe Live Connect si Ziua Cartofului Live Connect

Email Imprimare

Secretarul de stat Aurel Simion si presedintele Grupului de lucru al Copa Cogeca vor deschide evenimentul Legume Fructe Live Connect, din 17 februarie 2021.
Fermierii sunt invitati la doua evenimente organizate in mediul online de Godmother Agri, pe platforma dedicata evenimentelor virtuale, www.virtualagro.ro.
Inscrierile in platforma sunt gratuite, iar pe parcursul evenimentelor este disponibila optiunea de a intra in contact cu toti participantii la eveniment, de la vorbitori la expozanti si vizitatori.
Evenimentul Legume Fructe Live Connect, din 17 februarie 2021, se va desfasura in intervalul orar 14.00-16.00 si este dedicat filierei de legume si fructe din Romania si, in parteneriat cu OIPA LEGUME FRUCTE, va aduce impreuna principalii producatori din sector pentru a seta obiectivele de productie, procesare si desfacere pentru anul 2021.
La eveniment vor participa autoritati publice, reprezentanti ai retailului modern, analisti de piata, traderi, producatori de legume si fructe, profesionisti din industrie.
In zona de Expo Hall vor fi prezente branduri romanesti de legume si fructe prezente la raft in lanturile comerciale.
Miercuri, 18 februarie, intre orele 14.00 si 16.00, are loc Ziua Cartofului Live Connect, eveniment organizat cu sustinerea FNCR (Federatia Nationala Cartoful din Romania) pentru a dezbate provocarile si oportunitatile din sector. Fermierii vor fi prezenti si la standurile lor virtuale, in galeria brandurilor romanesti. Astfel, prin spatiul expozitional pus la dispozitie in cadrul platformei, companiile si institutiile participante pot intra in contact direct cu cei care vor fi prezenti, generand noi contacte si oportunitati de business.

Despre Godmother
In piata de comunicare de 20 de ani, Godmother, ca agentie focusata pe brand experience, si-a propus sa includa componenta digitalizarii in toate proiectele pe care le desfasoara, avand la activ peste 1000 de evenimente. Godmother creeaza si implementeaza evenimente digitale cu tot ceea ce implica acest domeniu: platforma, solutii, concept creativ, live-uri, engagement.
Printre clientii agentiei se numara Google, BASF, Rompetrol, Agricover, Profi, H&M, Ursus, Henkel, , Forever Living Products, Servier etc.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si www.accmediachannel.ro si revista online www.daciccool.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.