Marti, 24 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Empathy needs only colors, expozitie la MTR

Empathy needs only colors, expozitie la MTR

Email Imprimare

Empathy needs only colors e o expozitie de grup caritabila. Comunitatea artistilor din graffiti si street art sustine o cauza umanitara printr o strangere de fonduri. In urma unui accident, grafferul ENOC a fost diagnosticat cu politraumatism, in prezent, fiind paralizat partial. Deoarece exista sanse de recuperare, daca urmeaza un tratament in primul an dupa accident, este nevoie de suma necesara pana la finalul lunii iulie 2021.

In Romania nu poate beneficia de aceste proceduri, motiv pentru care ENOC poate opta pentru tratament in Elvetia (cost 30.000 de euro) sau in Thailanda (62.000 de dolari). ENOC a fost acceptat la un spital din Thailanda pentru transplantul de celule stem, dupa ce a avut, deja, numeroase interventii chirurgicale.
Cincizeci de artisti expun spre vanzare in trei spatii: Galeria Neagra, Muzeul National al Taranului Roman si ETAJ artist run space. In cadrul deschiderii expozitiei la Galeria Neagra, ENOC a pictat live. Artistii care expun sunt: Cage, Biex, Homeboy LDJ, Erps, Pandele, MSER, Pisica patrata, Ortaku, Lost.optics, IRLO, Priveste cerul, Robert OBERT, Zgondy, Alex Baciu, Mosek, Aeul, Oksen, Roper, Ohboy, Tpst, Hopa, Whyx, Lucian Sandu Milea, Obie Platon, Gaciu, Runo, Andrei Grigorescu, Schoppel Cut, Chimie Misu Foarfeca, Thoth Julay, KSELEQOQYNQYSHY, PSETT, Dru, Pulsar, Harcea Pacea, Popescu, Iluc., Coon One, SEMANTIX, Wezo, Alexandru Stefan Raduta, 9j9 Studio, CHICO, Breza, KERO, OCU, HIERO, Lux, CHILL, Dreptu.
Suma obtinuta in urma vanzarii tablourilor va fi donata integral beneficiarului. De asemenea, orice ajutor financiar este binevenit, putand fi directionat beneficiarului, cu mentiunea Pentru ENOC, astfel:

Cont RON
RO33RNCB0318000512200001

Cont EUR
RO41INGB0000999907524075
Banca beneficiar: ING Bank Bucuresti Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU

REVOLUT
0727 954 435
Sau
https://www.gofundme.com/f/help david to walk again
Expozitia este cu acces gratuit si va fi deschisa publicului intre 9 si 11 iulie, orele 13.00-21.00.
Vernisajul va avea loc in data de 9 iulie, ora 17.00.
Vizitarea expozitiei se va desfasura respectand toate normele igienico sanitare.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.