Marti, 24 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Bucharest Art Exhibition, o retrospectie a evolutiei artelor vizuale

Bucharest Art Exhibition, o retrospectie a evolutiei artelor vizuale

Email Imprimare

Bijuterie contemporana, pictura, sculptura, fotografie si design vestimentar vor straluci in atentia publicului in perioada 3-5 decembrie 2021, orele 12.00-20.00, in Sala Regina Maria - Athenee Palace Hilton (str. Episcopiei nr. 1-3). In deschiderea evenimentului, incepand cu ora 18.00, Gabi Stanescu, compozitor si violonist, va sustine un concert.

Tempus fugit, tema evenimentului din acest an, va invita la o retrospectie a evolutiei artelor vizuale. Evolutia fiecarei opere a fost determinata de o schimbare majora a conceptiei artistului asupra realitatilor inconjuratoare.
In sectia Bijuterie contemporana veti admira operele lucrate in rasina, argint, aur sau platina ale maestrilor bijutieri, absolventi Assamblage - Institutul de Arta si Design. Dupa un periplu prin galeriile de arta din Europa (Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia etc.), in calitate de expozanti, artistii bijutieri se reintorc in Bucuresti pentru a expune in cadrul evenimentului Bucharest Art Exhibition, organizat de ONG Anonymo Muza si Madame Sophie.
Pentru ca tema evenimentului este timpul, cum am putea sa il masuram mai bine decat cu un ceas?
Augustin Matei, invitat de marca, va expune o colectie de ceasuri de lux, ce a facut celebra Romania peste hotare in materie de bijuterie.
Expozitia de fotografie semnata de Ana Maria Kovalciuc, despre Vulcanii Noroiosi, isi propune sa promoveze Romania turistica, locuri mai putin mediatizate si vizitate, dar ale caror frumusete si importanta sunt inegalabile.
In sectia Pictura veti putea admira lucrari abstracte, expresioniste, semnate Iulia Paun.
Accesul se face gratuit.

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.