Luni, 23 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Cerul, expozitie la Muzeul Taranului

Cerul, expozitie la Muzeul Taranului

Email Imprimare

Prima expozitie personala a lui Andrei Vladeanu isi va deschide portile joi, 5 mai 2022, de la ora 18.00, la Muzeul Taranului Roman, Sala Media. Conceptul pictural al artistului a plecat de la ideea ca singura zona din viata noastra unde intalnim absolut toate culorile inventate si neinventate inca este Cerul. Inchis, deschis. Rece, cald. Linistit sau agitat. Pensulele l-au dus mai departe si au inceput sa apara proiectiile, in trecut, prezent si viitor. Proiectii din si de stanga.
Daca Malevici a pus Patratul Negru in calea progresului care se anunta - si a alergat inaintea lui in incercarea de a bloca o tendinta lipsita de sens care nu duce nicaieri -, Andrei Vladeanu indrazneste sa priveasca cerul peste umar inapoi si sa introduca in discursul sau vizual un trecut destul de recent. Pentru ca ceruri colorate au fost, sunt si vor mai fi. Cerul, ingrijorare si speranta, o expozitie de pictura si nu numai.
Curator: Andrei Tudoran
Expozitia va putea fi vizitata la Sala Media, pana in 19 mai 2022, de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 18.00. Lunea este inchis.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.