Miercuri, 4 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Zilele Facultatii de Medicina Veterinara

Zilele Facultatii de Medicina Veterinara

Email Imprimare

In perioada 13-15 mai, intre orele 10.00 si 18.00, va avea loc in Campusul Veterinara-Cotroceni, din Splaiul Independentei nr. 105, prima editie a Zilelor Facultatii de Medicina Veterinara. Va fi cel mai important eveniment dedicat sanatatii si ingrijirii animalelor de companie, unde veti intalni profesionisti ai domeniului, care va vor oferi informatii utile legate de ingrijire, alimentatie, profilaxie si patologie, prezentate intr-o abordare interactiva. Evenimentul se inscrie in seria de manifestatii dedicate implinirii celor 170 de ani ai Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, prin care se prezinta publicului larg istoria primei scoli agronomice si de medicina veterinara din Romania.
Jandarmeria Romana se alatura acestui eveniment cu o demonstratie spectacol alaturi de caini si cai de serviciu. Iubitorii de animale vor avea ocazia sa adopte animale care au nevoie de un camin primitor. Sunteti invitati la demonstratii de dresaj la care puteti participa in echipa alaturi de cainele dumneavoastra! Zilele Facultatii de Medicina Veterinara aduc in Romania, in fata studentilor, experti de talie mondiala ai domeniului: Luis H. Tello si Sergi Serrano.
Primul pas in urgentele veterinare va avea loc duminica, 15 mai, intre orele 9.00 si 11.00, in Aula "Aurel Popovici” si LIVE online pe fmvb.ro.
Bucurati-va impreuna cu familia si prietenii, inclusiv patrupezi, de expozitia cu vanzare, in care veti putea gasi hrana sanatoasa, medicamente si accesorii pentru ingrijirea animalelor, carti de specialitate, produse alimentare si artizanale autentice romanesti, direct de la producatori. Participati la intalniri educationale legate de ingrijirea animalului de companie, sfaturi despre profilaxia bolilor parazitare, despre vaccinare si deparazitare. Demonstratii de dresaj canin si ecvestru. Adoptati de la expozitie un nou membru al familiei!
Pe parcursul intregii perioade a evenimentului sunteti invitati sa vizitati Campusul Veterinara-Cotroceni, cu traditie de peste 150 de ani, si Spitalul Veterinar Universitar de Urgenta "Prof. Dr. Alin Birtoiu”, dotat la standarde internationale.
Programul complet il gasiti pe fmvb.ro.
Totul pentru animale si despre animale intr-un singur loc!
Pentru informatii suplimentare - Alexandra Cornea, Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , 0744 641 930.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.