Luni, 26 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Portret/atelier Vasile Marin, expozitie la MTR

Portret/atelier Vasile Marin, expozitie la MTR

Email Imprimare

De Ziua Crucii, in data de 14 septembrie, Muzeul National al Taranului Roman verniseaza expozitia Portret/Atelier Vasile Marin, crucer din comuna Brebu, judetul Prahova, la Sala Acvariu, incepand cu ora 18.00. Expozitia este deschisa intre 14 si 28 septembrie 2022, orele 10.00-18.00, de marti pana duminica. Intrarea este libera.
Initiata in 2003, seria expozitiilor Portret/atelier si-a propus ca demers curatorial valorificarea prin imagine a unor cercetari de teren dedicate mesterilor si atelierelor in care acestia lucreaza, avand ca principal scop recuperarea de urgenta a unor mestesuguri mai putin vizibile sau chiar pe cale de disparitie, si aducerea in atentia publicului a unor tehnici si instrumentare de lucru care particularizeaza creatiile fiecarui mester sau atelier cercetat, largind in acelasi timp campul de explorare prin radiografierea contextelor actuale in care se dezvolta - teritorii explorate atat in zonele rurale, cat si in cele urbane, cu raportari atat la perioadele initiatoare ale mestesugurilor, cat si la memoria trecutului recent.
Curator: Lila Passima
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.