Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Tabere de dezvoltare personala

Tabere de dezvoltare personala

Email Imprimare

Centrul de Dezvoltare Personala Body Mind Spirit anunta lansarea programului "Body Mind Spirit Camp - o tabara pentru tine", ce include 3 tabere tematice a cate 5 zile fiecare. Acestea se vor desfasura de-a lungul lunilor iunie - august 2010.

In locatii alese special pentru specificul taberelor, in vara 2010 vor fi organizate 3 tabere tematice de dezvoltare personala. Trainingul va fi asigurat de psihoterapeuti cu experienta, care va vor indruma intr-o calatorie revelatoare a propriei persoane. Nu este vorba de tehnici ambigue, cu denumiri pompoase, ci de tehnici concrete, folosite si testate de psihoterapeuti din intreaga lume.
In ciuda folosirii cuvantului "tabara", acest program complex de dezvoltare personala nu este adresat copiilor. Este vorba, mai degraba, de un team-building in care tu vei face echipa cu tine, pentru tine. Participantii vor veni in aceasta tabara ca sa aprofundeze cunostintele despre propria persoana, pentru a ajunge sa fie multumiti de ei insisi, nu pentru a multumi compania sau seful pentru care lucreaza.
In aceasta tabara tu vei fi in centrul atentiei tale, vei invata sa te accepti, sa te auto-depasesti, sa te reinventezi. Sa fii fericit. Vei lega relatii profunde, de lunga durata, pentru ca vei face exercitii in echipa, bazate pe incredere si comunicare sincera.
Suntem cu totii diferiti si, deci, avem nevoi diferite, astfel au fost concepute trei tabere cu urmatoarele tematici:
- "Vindeca-te cu usurinta si traieste viata pe care ti-o doresti. Program in 5 pasi" - 21-26 iunie 2010, Predeal
- "Greutatea corporala sub control. Un program revolutionar de slabire cu ajutorul psihologiei" - 25-30 iulie 2010, Predeal
- "Increderea in sine - cheia succesului in viata" - 8-13 august 2010, Predeal
Pentru mai multe detalii despre fiecare tabara accesati siteul www.bodymindspirit.ro, unde veti gasi si articole pe teme de dezvoltare personala si sanatate.
Scopul programelor Centrului Body Mind Spirit este sa te ajute sa te dezvolti din punct de vedere personal si sa devii o fiinta umana constienta de puternicul tau potential.
Dezvoltarea personala este o munca grea care cere timp, consecventa si rabdare. Programele prezentate aici te vor ajuta sa-ti rezolvi acele probleme pe care nu le-ai rezolvat pana acum; vei invata idei practice care te vor ajuta sa faci schimbari.
Lucrand impreuna putem crea viata pe care ti-o doresti!

www.bodymindspirit.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.