Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Stele pe Walk of Fame, in Bucuresti

Stele pe Walk of Fame, in Bucuresti

Email Imprimare

Luni, 31 ianuarie, COCOR, Teatrul Metropolis si Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti (ATMB) au lansat proiectul cultural Walk of Fame. Prima stea poarta deja amprenta indragitului actor Florin Piersic.

Dupa modelul celebrului bulevard Walk of Fame din Los Angeles, proiectul din Piata Timpului, aflata in imediata vecinatate a magazinului Cocor si a centrului istoric al capitalei, se vrea un reper pentru cultura romana, prin gazduirea stelelor ce omagiaza marile nume ale teatrului si filmului romanesc.
Actorul este, a fost si va fi legatura intre lumea palpabila si cea a ludicului, a imaginarului, el este mesagerul visurilor si al gandurilor noastre; actorul face posibila intalnirea neincetata a oamenilor cu jocul, a declarat George Ivascu, Director General al Teatrului Metropolis.
Inaugurarea Walk of Fame s-a facut prin distinctia acordata lui Florin Piersic, in semn de pretuire pentru cei 50 de ani de activitate in lumea teatrului si a filmului. Organizatorii evenimentului si-au propus ca proiectul sa continue cu acordarea de distinctii lunare si altor artisti romani consacrati, pana cand Piata Timpului va gazdui cele mai importante stele ale culturii romane.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.