Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Frumusetea, darul sanatatii

Frumusetea, darul sanatatii

Email Imprimare

In calendarul Avon, 21 iulie 2011 a fost o zi colorata in Roz si imbracata in optimism.
Grija fata de femeile din Romania si promisiunea de a lupta impotriva cancerului la san, promisiunea de a fi un militant global pentru sanatatea si bunastarea femeii au condus la prima Petrecere Roz destinata sustinerii Campaniei pentru sanatatea sanilor.

Editori si redactori ai celor mai importante reviste din Romania, voluntari ai campaniei, invingatoare in lupta impotriva cancerului, specialisti oncologi, reprezentanti ai Fundatiei Renasterea si ambasadori ai campaniei Avon au fost alaturi la prima intalnire sub umbrela Petrecerii Roz. In cadrul petrecerii s-a vorbit cu optimism, cu dedicare, cu seriozitate despre cancerul la san si despre modalitatea in care fiecare se poate implica in lupta impotriva acestei maladii. S-a vorbit despre harta donatiilor Avon si despre dorinta de a asigura tuturor femeilor acces la investigatii medicale, despre proiectul de diagnostic mobil in parteneriat cu Fundatia Renasterea si despre viitoarele donatii din luna octombrie.
La sfarsitul intalnirii, cei 35 de participanti au facut promisiuni incarcate de mare raspundere: vor indemna femeile din viata lor sa mearga la control, vor sustine strangerea de fonduri si vor duce mesajul mai departe. Dincolo de lupta impotriva cancerului la san, trebuie luptat impotriva atitudinilor care duc la ignorarea simptomelor bolii Mie nu mi se poate intampla. Pacientele nu merg la doctor preventiv, ci doar daca simt ca li s-a intamplat ceva grav. Descoperit in faza incipienta (stadiul 0 sau 1), cancerul de san poate fi vindecat in proportie de 94%.
De 9 ani Avon sustine proiecte privind sanatatea femei prin Campania pentru sanatatea sanilor, oferind donatii de peste 1.6 milioane de dolari catre institute de oncologie din Cluj, Iasi, Bucuresti si Timisoara.
Impreuna cu Avon se poate reduce numarul victimelor cancerului la san.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.