Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Primul program de educatie creativa pentru copii, la MTR

Primul program de educatie creativa pentru copii, la MTR

Email Imprimare

Asociatia De dragul artei se lanseaza prin programele de educatie creativa pentru familii cu copii de 2-4 ani la Muzeul Taranului Roman. Acestea se vor desfasura in fiecare luna timp de un an. Specialisti in educatie muzeala, actori, artisti plastici si alti animatori culturali cu experienta au pregatit pentru luna septembrie programul Unde-o fi Mos Mogos? in Sala Casei Mogos a Muzeul Taranului Roman, copiii il vor cauta pe proprietarul si creatorul casei, vor sta de vorba cu "fiica" acestuia (o talentata actrita a Teatrului Ion Creanga) si vor cerceta interioarele de poveste ale casei. In atelier, copiii ajutati de parinti vor construi casute pentru animalute si cuiburi pentru pasari din materiale naturale.

Taxele de participare la program sunt: 20 lei/persoana (copil sau parinte), 50 lei/familie formata din trei membri, 60 lei/familie formata din patru membri etc. Programele de educatie creativa lansate de asociatia De dragul artei au aparut din necesitatea de a insufleti obiectele de muzeu sau cele de arta si de a le transforma in sursa de creativitate pentru copii si tineri. Asociatia isi propune sa fie o sursa de inspiratie pentru educatia din Romania, sa propuna cele mai adaptate, imaginative si moderne programe de educatie creativa in muzee sau spatii similare.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.