Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Autumn Inspiration la Flowers Garden

Autumn Inspiration la Flowers Garden

Email Imprimare

Duminica, 9 octombrie 2011, orele 11:00-13:00, in Lente&cafea, strada General Praporgescu nr. 31, va avea loc al 27-lea Atelier de design floral, cu tema Autumn Inspiration. Inspirat de nuantele incredibile ale toamnei, designerul Stelian Dutu va propunem sa le adunati intr-o simfonie cu note de crizanteme cu personalitate, santini delicat, gerbera vesela si hypericum bogat. Un vibrato vor aduce invitatii speciali: frunzele si strugurii.
"Florists Only", prima revista de design floral din Romania, ofera trei premii, astfel:
Premiul I – un abonament valabil un an la revista "Florists Only", editia tiparita;
Premiile II si III – nr. 15 al revistei, editia tiparita, si un saculet Freshbag.
Flowers Garden a deschis seria atelierelor de design floral in luna iunie 2010. Abordand teme diverse, flori si materiale diferite, a reusit sa aduca mai aproape conceptul de aranjament / buchet lucrat in maniera personala, sub indrumarea designerului florist Stefan Ditu. In acest fel, s-a creat o comunitate care vede aceasta activitate ca pe o alternativa de a petrece timpul liber sau pentru a construi, cu rabdare, o baza de cunostinte care poate fi valorificata ulterior in plan profesional. Atelierul se adreseaza deopotriva incepatorilor si celor care au cunostinte despre flori. Cost atelier: 100 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final).
Mai multe detalii gasiti pe www.flowers-garden.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.