Duminica, 9 Aug

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Rasfat floral la Flowers Garden

Rasfat floral la Flowers Garden

Email Imprimare

Duminica, 26 februarie 2012, intre orele 11.00 si 13.00, in Lente&cafea, strada Arcului nr. 8 (in spatele Bisericii Armeneasca), va avea loc un nou atelier de design floral. Atelierul, cu tema Fresh Spring Flowers Arrangement, este organizat de designerul florist Stefan Ditu.
Flowers Garden va propune sa evadati si in 2012 in lumea florilor, sa aflati ce durata de viata au, cum se armonizeaza unele cu celelalte, ce cromatica este recomandata in functie de tipul de buchet sau aranjament creat.
Fresh Spring Flowers Arrangement, tema din 26 februarie, va reuni intr-un aranjament viu flori proaspete de primavara: lalele si frezii, insotite de irisi, minigerbera si solidago.
Frezia, originara din Africa, nu rezista la ger si temperaturi scazute. Incredibil de zvelta, gingasa si cu un parfum pe care il recunosti dintr-o mie, ea isi daruieste cu generozitate aroma pentru obtinerea uleiurilor parfumate, utilizate in industria cosmetica si aromoterapie.
Laleaua provine din Orientul Apropiat, fiind comparata cu un turban. Este floarea nationala a Olandei si fascineaza prin varietatea coloristica impresionanta – alb, rosu, galben, portocaliu, roz, ciclam, intr-una sau doua culori si prin forma – rotunjita sau ascutita la varf; cu flori dantelate, incretite sau franjurate.
Atelierul se adreseaza deopotriva incepatorilor si celor care au cunostinte despre flori.
Costul atelierului este de 120 lei (include consumatie, flori si materiale, iar aranjamentul se va lua acasa la final).
Mai multe informatii despre inscriere puteti obtine la numerele de telefon 0723 270 430 / 0740 893 712, pe adresa de e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza si de pe site-ul www.flowers-garden.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.